• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Samo se vi smejte, naručeno već 200.000 TESLA KAMIONETA! (VIDEO)

Izvor mondo.rs

Električni kamionet Sajbertrak kompanije Tesla, koji je izblamirao Ilona Maska na premijeri, već je naručilo preko 200.000 ljudi!

“Bez oglasa i bez aktivacije na društvenim mrežama“, kaže Ilon Mask naglašavajuci time uspeh, koji zapravo Sajbertrak doživljava.

Možda ce vas zanimati

Ilon Mask izjavio je na svom Twitter nalogu da je samo nakon premijere naruceno preko 146.000 komada Sajbertrak elektricnih kamioneta, da bi brojku ubrzo povecao na preko 200.000. Korisnici, koji su želeli da rezervišu Sajbertrak morali su da ostave depozit od 100 dolara najmanje, što znaci da je kompanija Tesla samo od ovog procesa ranog narucivanja vozila uzela najmanje 20 miliona dolara, objavio je The Verge.

U ponudi su tri verzije vozila - ono u stanju da prede do 250 milja po ceni od 39.990 USD, jedno po ceni od 49.990 USD za do 300 milja i najjace, po ceni od 69.990 USD za do 500 milja razdaljine uz jedno punjenje baterija.

Svi, koji su narucili i uskoro naruce novo cudo automobilske industrije, morace da sacekaju do kraja 2021. godine na najjeftiniju verziju elektricnog kamioneta i do kraja 2022. godine za najjaci tip vozila.

Tesla kompanija cesto koristi ovakve situacije ranog narucivanja, kako bi procenila koliko komada ce biti u mogucnosti da napravi i isporuci, ali i da bi na kratke staze došla do brzog novca, kao što je u ovom slucaju za dva dana “uzela“ desetine miliona dolara.

Kako se vama cini Tesla Sajbertrak?

Procitajte i ovo:

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

special image