• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

VERUJ U ČAROLIJU: Emmezetina humanitarna akcija

Izvor Promo

Vreme praznika je period koji nas podseća da dobra dela usrećuju onog ko daje i onog ko dobija. To je vreme u kome živi čarolija. Odrasle na čaroliju s vremenom treba podsećati, a deca u nju uvek veruju, kažu iz Emmezete.

"Ove Nove godine, imamo želju da pokažemo kako čarolija zaista postoji. Odlučili smo da napravimo nešto posebno, obogatimo dušu, napunimo srce, podstaknemo na dobra dela, podsetimo na ljubav i tako podarimo osmehe nekim malim licima", objašnjavaju u Emmezeti svoju odluku da izvedu humanitarnu akciju "Veruj u čaroliju".

Stoga će od 18.11. do 31.12.2019. godine svi posetioci u Emmezeta centrima i na webshopu moći da kupe "Čarobna krila" (cena 249 dinara), a sav prihod će biti doniran Dečijem selu "Dr Milorad Pavlović" u Sremskoj Kamenici.

Emmezeta humanitarna akcija
Izvor: Youtube/ Emmezeta Srbija

I to nije sve. U svim prodajnim centrima postavili su "Čarobne zidove" a u okviru novosadske manifestacije Winter Fest postavtavljen je i dodatni.

Za svaku fotografiju ispred "Čarobnih zidova" i hashtagom #verujučaroliju, posetioci učestvuju u Instagram humanitarnoj akciji.

Objavite fotografiju na Instagramu, a Emmezeta će za svaku objavljenu fotografiju donirati 20 dinara Dečijem selu.

Emmezeta centri u kojima možete da se fotografišete su: Beograd, Čačak i Niš.

"Čarobni zid" se nalazi, kao što je rečeno, i na novosadskom Winter Festu a to je ujedno i najava otvaranja novog Emmezeta centra u Novom Sadu.

"Veruj u čaroliju" vraća veru i nadu onima koji odrastaju bez porodice, a nas velike podseća na želje koje sanjaju oni najmanji. Ukazuje nam kako je novogodišnja čarolija ljubav, taj neprocenjivi dar, najpotrebniji deci koja odrastaju bez roditelja, poručuju iz Emmezete.

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

special image