• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Izabrano pet najboljih StartUp ideja

Izvor Promo

Anđela, Dušan, Aleksandra, Anastasija i Luka pobednici su finalnog takmičenja StartUp #za5, vol.2 u okviru projekta Budućnost #za5.

Anđela Marinković, Dušan Kovačević, Aleksandra Balažević, Anastasija Stefanović i Luka Vulović, pobednici ovogodišnjeg StartUp #za5 finalnog takmičenja, osvojili su po 1.000 dolara, koje će moći da iskoriste za pokretanje sopstvenog biznisa.

Njihove StartUp ideje ocenjene su kao najbolji inovativni i kreativni poslovni koncepti koji imaju dobar strateški i tržišni potencijal.

Zahvaljujući osvojenom početnom kapitalu, ovim mladim ljudima će se otvoriti brojne poslovne mogućnosti, a omogućen im je lakši ulazak u StartUp svet.

"Oduvek sam želela da osnujem svoj biznis, a ova pobeda znači prvi korak u tom planu“, izjavila je Aleksandra, učenica gimnazije u Subotici, koja je jedna od pobednika finalnog takmičenja StartUp karavan #za5, vol. 2.

POGLEDAJTE FOTOGRAFIJE:

"Zahvaljujući pobedi i osvojenim novčanim sredstvima sam dobila mogućnost da moja poslovna ideja postane stvarnost", dodala je Anđela, učenica srednje škole iz Niša, dok je Dušan, student Elektronskog fakulteta u Nišu, zaključio da "finalno takmičenje StartUp #za5, vol.2 predstavlja ključni momenat za sve pobednike i daje pozitivan pravac razvoju budućih karijera."

StartUp karavan #za5, vol.2 obuhvatio je niz radionica koje su imale za cilj edukaciju mladih o pokretanju privatnog biznisa. Radionice su bile organizovane u univerzitetskim gradovima Srbije – Kragujevcu, Nišu, Subotici, Novom Sadu i Beogradu i bile su namenjene mladim ljudima koji svoje školovanje privode kraju i koji imaju potrebu da definišu pravac svoje buduće karijere.

Zahvaljujući StartUp karavanu #za5, vol.2 više od 300 studenata i srednjoškolaca edukovano je o StartUp mogućnostima, ali i načinima testiranja uspešnosti jedne biznis ideje.

"Edukativna radionica u okviru StartUp karavana #za5 mi je izuzetno koristila. Zahvaljujući predavanjima sam naučila kako da kreiram svoju poslovnu ideju, što mi je dalje pomoglo da dođem do finala i na kraju da pobedim na takmičenju“, istakla je Anastasija, učenica gimnazije iz Beograda, a Luka, student iz Kragujevca, se nadovezao: "Radionice su bile izuzetno korisne. Tom prilikom sam naučio stvari koje će mi biti od velike koristi za StartUp i dalji razvoj karijere."

StartUp karavan #za5 deo je velikog nacionalnog projekta Budućnost #za5 koji je pokrenuo Centar E8, uz logističku podršku V+O Communication, a pod pokroviteljstvom Ministarstva omladine i sporta Republike Srbije, Privredne komore Srbije i Coca-Cola Fondacije u cilju osnaživanja mladih u pronalaženju budućeg zaposlenja i kontinuirane edukacije.

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

special image