• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ODUŠEVILI MALIŠANE: NIS i Partizan darivali decu bez roditeljskog staranja

Izvor mondo.rs Izvor Promo

Novogodišnji praznici su vreme ljubavi, sreće i darivanja. Zato su, kao i svake godine uoči novogodišnjih praznika, zaposleni NIS-a organizovali pakovanje novogodišnjih paketića za decu.

Rukovodeći se izrekom "Najviše ima onaj koji puno daje", pripremili su darove za mališane iz domova bez roditeljskog staranja Kolevka u Subotici, Jefimija u Kruševcu, Stanko Paunović u Negotinu, Spomenak u Pančevu i Duško Radović u Nišu, saopšteno je iz NIS-a.

U novogodišnji duh darivanja uključili su se i prvotimci Košarkaškog kluba Partizan - Stefan Birčević, Rade Zagorac, Ognjen Jaramaz, Novica Veličković, kao i predsednik kluba KK Partizan Ostoja Mijailović koji su se pridružili NIS-ovim volonterima u pripremi unikatnih poklona.

Jer, ove godine, svako dete dobiće poklon prema sopstvenoj želji. Volonteri NIS-a "otkrili" su ih organizujući kreativne radionice pod nazivom "Nacrtaj svoj paketić želja" na kojima su mališani kroz glumu, crtanje, pevanje i recitovanje poželeli lutke, knjige, autiće, bicikle, slušalice… Tako je u svaki paketić spakovano i malo dečije nade i razigrana dečije duše.

Jedna želja ovoj deci ipak, bila je zajednička - da se volonteri vrate i ponovo druže sa decom. Na takvu poruku NIS-ovi volonteri su odgovorili toplo, prijateljski i lično napisali svakom detetu čestitku i prikačili je za paketić.

Ono što su deca poklonila volonterima ne može da stane u jedan paketić, fotografiju ili priču. Iskrenost, radost, smeh i mnogo ljubavi u jednom zagrljaju i pogledu. Tako je NIS u ovoj godini postao bogatiji za 258 novih drugara iz Domova za decu bez roditeljskog staranja. I neka ih bude što više u narednoj godini!

Osmesi na dečijim licima biće najveći poklon volonterima NIS-a kada se ovih dana budu uputili put Kruševca, Subotice, Negotina, Pančeva i Niša da uruče novogodišnje darove, a praznici će postati izvor veselja i za one kojima je potrebna posebna podrška, ljubav i pažnja.

Komentari 9

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Kico

Oni misle da je to od kosovskih para, pa misle svi rade kao oni.Ko moze da im zabrane kako ce da se zovu.

Miki

A radnici NIS-a ništa ne dobijaju sve preko njihovih ledja sve pare odoše na donacije i sponzorstva.

Srle

@Miki a što im odlazi sve više radnika o tome niko ne priča važno da direktori i menadzeri imaju dobre plate a smenski radnici ništa.

special image