• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Manjak stručnjaka elektronskog poslovanja

Beogradskim kompanijama su potrebni stručnjaci koji bi im uveli i unapredili elektronsko poslovanje, istakao je Darko Dunjić, jedan od predavača u ovoj oblasti.

Beogradskim kompanijama su potrebni stručnjaci koji bi im uveli i unapredili elektronsko (e) poslovanje, čijih 80 odsto predstavlja primena poslovnih znanja, a samo 20 odsto informacionih tehnologija, istakao je Darko Dunjić, jedan od predavača u ovoj oblasti, na dodeli sertifikata polaznicima koji su završili obuku za menadžere e-poslovanja u beogradskoj kompaniji "EUnet".

Ovu obuku je finansirala Evropska unija, u okviru projekta "Radimo zajedno do posla", a realizovala je kompanija "EUnet", jedna od naših najboljih kompanija u oblasti Interneta i e-poslovanja.

Dvomesečnu obuku za menadžere e-poslovanja završilo je 19 polaznika koji su registrovani kao nezaposlena lica u Nacionalnoj službi za zapošljavanje, što je i bio jedan od uslova za obučavanje, navedeno je u saopštenju "EUneta".

Projektom je predviđeno da se zaposli najmanje trećina ljudi koji su završili obuku koja je obuhvatila teoriju, praktičnu nastavu i radnu praksu.

(Tanjug)


Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

special image