• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

PAŽNJA: Paprene putarine na autoputu ako napravite OVU GREŠKU

Izvor Beta

Javno preduzeće "Putevi Srbije" upozorilo je vozače da za ulazak i izlazak sa autoputa ne koriste istu naplatnu stanicu, jer u suprotnom moraju da plate putarinu kao za najdužu relaciju, kao i vanredne troškove.

 Upozorenje vozačima, ne koristite istu naplatnu stanicu Izvor: MONDO/Stefan Stojanović


Problem sa plaćanjem putarine prilikom uključenja i isključenja sa autoputa javio se nakon što su četiri naplatne stanice oko Niša počele ra rade.

Možda će vas zanimati

Pojedini vozači platili su 1.860 dinara na ime putarine iako su iz Niša otišli samo do hotela "Nais" i vratili se nazad, pošto kod tog objekta postoji podvožnjak koji povezuje dve strane auto-puta i omogućava povratak u Niš kroz istu naplatnu stanicu.

Putarinu od 1.860 dinara i vanredne troškove plaćaju i vozači koji imaju kartu za besplatan prolazak auto-putem između četiri novootvorene naplatne stanice na području grada Niša

Pročitajte i ovo

.

Tagovi

Komentari 9

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Vlada

Kako 1860? To je deonica Beograd - Presevo. A realni budimo, oni ne mogu uci i izaci na istoj rampi ako su isli samo u jednom pravcu - morali su se vratiti. Naplati ti to dva puta po 1860 kada trose autoput. Da. Ironican sam.

Arsenije

Dakle od Niša do motela Nais je najbolje preko Aleksinca ili Ražnja. Nije im palo na pamet da naprave posebnu rampu za motel ili da pomere postojeću iza motela. Koliko je Beograd pomerio rampu zbog Ikee? Važnija prodavnica nameštaja od građana Niša.

Haha

Švaleri na aparatima!!

special image