• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

KOME JE NAJPOTREBNIJE:Potrošači Lidla dali 15 tona hrane za narodne kuhinje

U zajedničkoj humanitarnoj akciji Crvenog krsta Srbije i kompanije Lidl Srbija, potrošači iz 26 zajednica širom Srbije prikupili su 15 tona namirnica u svim Lidlovim prodavnicama koje će stiči do onih kojima su najpotrebnije.

U akciji "Mala dela su velika stvar", proizvodi su dostavljeni lokalnim organizacijama Crvenog krsta Srbija, koje su ih rasporedile prema potrebama, a na ovaj način pomoć je dobilo 1780 porodica i više od 5100 pojedinaca.

GDE JE SVE STIGLO

Prema potrebama koje je odredio Crveni krst Srbije, u čijoj su nadležnosti narodne kuhinje, ova oprema dodeljena je narodnim kuhinjama u Aranđelovcu, Ćupriji, Kovinu, Lučanima, Malom Zvorniku, Jagodini, Gornjem Milanovcu, Užicu, Medveđi, Subotici, Požegi, Malom Iđošu, Priboju, Prijepolju, Svrljigu, Gadžinom Hanu, Kuršumliji, Majdanpeku i Vladimircima.

Kompanija Lidl Srbija je dodatno, u znak zahvalnosti za doprinos potrošača ostvarenju ovog plemenitog cilja, izdvojila finansijska sredstva za opremanje 20 narodnih kuhinja i donirala neophodne rashladne uređaje.

Nebojša Ivović, sekretar Crvenog krsta Gornji Milanovac, istakao je da će donacija rashladnih uređaja olakšati rad narodne kuhinje u ovom gradu, koju na godišnjem nivou koristi između 90 i 150 osoba, i zahvalio se kompaniji Lidl i Crvenom krstu Srbije što su to omogućili.

U skladu sa održivim poslovanjem "Za bolje sutra", kompanija Lidl Srbija nastaviće da osluškuje potrebe pripadnika osetljivih društvenih grupa i svih onih kojima je pomoć neophodna.

Lidl je deo je nemačke Švarc grupe (Schwarz Gruppe), jednog od vodećih prehrambenih trgovinskih lanaca u Evropi. Posluje u 32 zemlje širom sveta i broji više od 287.000 zaposlenih. U Srbiji je svoje prve prodavnice otvorio u oktobru 2018. godine i trenutno ima 37 prodavnica u 26 gradova širom zemlje.

Komentari 1

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Korto

Više nego crkva za 20 godina...

special image