• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kako održavati licitacije tokom vanrednog stanja?

Izvor mondo.rs Izvor Tanjug

Uprava za poljoprivredno zemljište Ministarstva poljoprivrede obavestila je opštine i gradove o načinu kako da se javna nadmetanja za zakup poljoprivrednog zemljišta obavljaju u situaciji vanrednog stanja.

Obzirom na činjenicu da, kako se navodi, značajna površina poljoprivredog zemljišta nije data u zakup i korišćenje za agroekonomsku 2019/2020. godinu, neophodno je da se što veća površina zemljišta stavi u funkciju poljoprivredne proizvodnje i održe javna nadmetanja, po odlukama o raspisivanju javnog oglasa koje su gradovi i opštine donele uz saglasnost resornog Ministarstva.

Prilikom održavanja javnog nadmetanja gradovi i opštine treba posebno da imaju u vidu da je uvedeno vanredno stanje i mere Vlade Srbije u borbi protiv korona virusa koje se, između ostalog, odnose i na ograničavanje javnog okupljanja na otvorenom i u zatvorenom prostoru.

Možda će vas zanimati

"S tim u vezi, okupljanja su u oba slučaja ograničena tako da distanca između lica mora biti najmanje dva metra, kao i da na površini od četiri kvadratna metra ne može biti više od jednog lica i broj lica koja mogu da borave u istoj prostoriji, pa ukoliko ste u mogućnosti organizujte javno nadmetanje u većim prostorijama ili na otvorenom", poručuje se u obaveštenju.

Dodaje se da je za gradove i opštine važno da prate objave i primene sve druge mere koje eventualno Vlada bude donela do održavanja javnog nadmetanja.

Pročitajte i OVO

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

special image