• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

DOBRE VESTI: Privreda se ne da, Rasinci rade i pod koronom

Izvor mondo.rs Izvor Tanjug

Dobre vesti stižu iz dela srpske privrede. Regionalna privredna komora Kruševac saopštila je da na području Rasinskog okruga za sada sva veća preduzeća, ali i male i srednje firme rade, te da je uspostavljena kompletna logistika u vanrednom stanju.

  Korona virus i privreda - Velike kompanije u Rasinskom okrugu, za sada, rade Izvor: shironosov/iStockphoto

"Za sada sve veće firme u Rasinskom okrugu rade: Kuper tajer, Trajal, PPT Petoletka, Namenska, Zaptivni elementi, PPT TMO, Henkel, Armature, osim kompanije Kromberg i Šubert, koja je po nalogu svoje centrale iz Nemačke obustaviila proizvodnju na dve nedelje, a radnicima za to vreme obezbedila plaćeno odsustvo", saopšteno je iz kruševačke Regionalne privredne komore.

Možda će vas zanimati

U RPK navode i da je uspostavljena kompletna logistika u vanrednom stanju, da su autoprevoznici izašli privredi u susret obezbedivši autobuse za prevoz radnika, da su trgovine dobro snabdevene osnovnim životnim namirnicama i sredstvima za higijenu, te da veleprodaje u magacinskim prostorima imaju dovoljnu količinu robe.

Prehrambena industrija na području Rasinskog okruga radi, pekarska industrija "Branko Perišić" i sve manje pekare, potom mlekare, drvna industrija, ambalažeri te klanična industrija.

U Regionalnoj privrednoj komori napominju da prate instrukcije nadležnih, te da su u stalnoj komunikaciji sa Privrednom komorom Srbije kako bi privrednicima dali sve potrebne instrukcije za rad u vanrednom stanju.

Građane mole da slušaju preporuke Vlade i da ostanu kod svojih kuća.

PROČITAJTE I OVO

Komentari 5

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

{°¦°}

Koliko se ja sećam ukaz o vanrednom stanju nije donela Skupština jer je u tom trenutku bilo zabranjeno okupljanje više od 100 ljudi...

Гз

То је добро али тек смо 5 дана у ванррдном стању.

Brada

Gore cemo nagrabusiti kad privreda pukne. Treba samo potpuno izolovati starije od 65 I hronicne bolesnike(dijabetis,kardio vaskularne).... Svi ostali na posao.

special image