• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Svim zdravstvenim radnicima plate veće za 10 odsto

Izvor mondo.rs

Vlade Srbije usvojila je na današnjoj sednici odluku da se svim zdravstvenim radnicima u Srbiji od 1. aprila ove godine plate uvećaju za deset odsto.

Ovo uvećanje odnosi se na sve zaposlene u zdravstvenim i vojnozdravstvenim ustanovama, zaposlene na poslovima zdravstvene zaštite u ustanovama socijalne zaštite, kao i na lekare u zavodima za izvršenje krivičnih sankcija.

Možda će vas zanimati

 Kako je navela Vlada, odluka je doneta imajući u vidu da zdravstveni radnici podnose veliki teret i odgovornost u danima borbe sa korona virusom.

PROČITAJTE I OVO

Tagovi

Komentari 5

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Srbin

Sta je 10% pa oni nemaju ni 500 evra sa povecanjem plate, a da to su samo zdravstveni radnici. Njim treba smanjiti plate je tako Vucicu i njima si svojevremeno smanjio platu. Sram da te bude

Oo

I treba da im povecaju plate, pogotovo medicinskim sestrama i naravno doktorima ,svima koji su zaposleni u toj ustanovi. Ako neko ko sedi u kancelariji 8 sati i kucka za racunarom treba da ima vecu platu od doktora ili sestre onda stvarno......

Milos

@Oo da li je realno da neko ovako nesto moze da napise?! Pa nije "sedenje za racunarom i kuckanje 8 sati" naziv profesije! Neko moze 8 sati da kuca gluposti, ali neko moze i da sedi za racunarom po ceo dan i da pronadje lek za taj virus, ili neki mnogo gori, da pronadje neki izum koji ce promeniti svet itd.

special image