• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Emmezeta promenila ime! Sada je KUĆEZETA!

Izvor Promo

Da li ste primetili novo ime trgovinskog lanca Emmezeta? Emmezeta je sada Kućezeta!

 Emmezeta promenila ime! Sada je KUĆEZETA! Izvor: Promo/Emmezeta

U vreme kada se ceo svet zajedničkim snagama bori protiv virusa COVID-19, poznati trgovinski lanac za prodaju nameštaja, dekoracije i tehnike, odlučio se na hrabar potez da precrta "Emme" - prvi deo svog prepoznatljivog logotipa - i zameni ga rečju "Kuće" koja u ovim vremenima odiše herojstvom, pobedom i sigurnošću.

Ima li bitnije poruke koju danas svako treba da pošalje od ostanka kod kuće? Teška vremena su nas sve pozvala na odgovornost i solidarnost, a Emmezeta, sada Kućezeta, svoju popularnost u Srbiji je iskoristila da građanke i građane podseti na najbitniju poruku u ova teška vremena - #ostanikodkuće.

Izvor: Promo/Emmezeta

Naše kuće su sada mesta gde treba da budemo kako ne bismo ugrozili svoj život, živote svojih najbližih i celog stanovništva. Tako će od sada do konačne pobede, Kućezeta sa svih kanala na društvenim mrežama ovog poznatog brenda podsećati šta je u ovom trenutku najbitnije - biti kod kuće, biti siguran i zdrav i svojim primerom pokazati da je neophodno poštovanje uputstava koja stižu od nadležnih institucija, kako to čine i svi zaposleni kompanije Emmezeta.

/promo sadržaj/

Komentari 1

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

alokiN

Ko sve nije zaposljen u marketinskim odsecima firmi to je smejurija. Bas bih voleo da vidim taj razgovor i cujem tok misli koji je doveo do ove ideje. Videli od audija, koka kole, wv, pa i oni nesto da urade. Samo sto ove pomenute firme ne placaju druge da promovisu njihov potez vec to rade sami. Ovako deluje smesno i zalosno da se situacija koristi u svrhu samopromocije. Kucezeta je ideja na nivou osnovca.

special image