• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kako poboljšati uslove poslovanja u Pančevu? (VIDEO)

Izvor Promo

Privrednici pomažu lokalnoj samoupravi na poboljšanju uslova poslovanja u gradu.

 Kako poboljšati uslove poslovanja u Pančevu? (VIDEO) Izvor: Mondo

Unija poslodavaca grada Pančeva osnovana je pre skoro godinu dana sa ciljem poboljšanja uslova za poslovanje u gradu. Danas su treći partner u Socio-ekonomskom savetu Grada i, sa Opštim Udruženjem zanatlija i preduzetnika, okupljaju 52 kompanije i zapošljavaju 8.000 ljudi.

Predsednik Unije poslodavaca Grada Pančeva Filip Perić kaže da smo svedoci jakog i naglog razvoja grada uopšte.

"Kako u privredi sa dolaskom novih investitora odnosno izgradnjom novih fabrika tako i u samom gradu svedoci smo ubrzane stanogradnje i povećavanja broja stanovnika. To je i pančevačkim privrednicima jedan veliki input i mi očekujemo rast našeg poslovanja u narednom periodu, kao što je bio i u prethodnih nekoliko godina. Očekujemo da će se ovaj trend rasta nastaviti u budućnosti", izjavio je Perić.

Dolazak stranih investitora privrednici Pančeva ocenjuju kao podsticaj za poboljšanje sopstvenog rada i dalji privredni razvoj. Kako kažu u Uniji poslodavaca, od početka imaju dobru saradnju sa lokalnom samoupravom i rado su se odazvali pozivu da zajedno sa predstavnicima gradskih vlasti razmenjuju ideje i doprinesu razvoju grada.

Do kraja godine planiraju da kroz Socio-ekonomski savet uspostave saradnju sa Regionalnim centrom za talente u Pančevu kako bi što više talentovane dece ostajalo da radi i privređuje u svom gradu, ali i da ubrzaju reformu obrazovnog sistema kako bi srednje škole na teritoriji Pančeva školovale što više kadrova potrebnih savremenoj privredi.

Komentari 3

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Marakana

Rasturili ste lepa stara pančevačka naselja, dižete zgrade gde vam padne napamet. Nema sportskih balona, jedan bedan nikakav bazen bez sadržaja... Preko prevodnice 12 meseci 30 m asfalta ne mogu da reše. Đubre na svakom koraku, grad prljav, lokali po centru grada prazni i ruuinurani.. Ova unija je ustvari samo sns paravan za harač privrednika. A i u fabrikama je prisutno partijsko zapošljavanje. Jednom rečju, užas!!!

Korto

@Marakana Cela nam je Srbija takva... ☹️

+++🎰

@Marakana A što ste autonomaški nastrojeni? To je kao nebitno? Moreee.

special image