• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Pančevo kao dobar ambijent za privrednike (VIDEO)

Izvor Promo

Grad Pančevo na različite načine pomaže privrednicima kako bi napravio što bolji ambijent za njihov rad. Jedan od načina je i formiranje Privrednog saveta Grada Pančeva koji čine najugledniji privrednici i strukovne organizacije.

 Pančevo kao dobar ambijent za privrednike (VIDEO) Izvor: Promo/Pančevu treba

Na čelu Privrednog saveta je jedan od najuspešnijih pančevačkih privrednika Miroljub Kršanin, vlasnik i direktor “Tehnomarketa” - firme koja posluje više od 30 godina širom sveta. "Tehnomarket" je upravo završio i novu proizvodnu halu u čiju gradnju je uloženo milion i po evra, čime su potvrdili svoju nameru da nastave da šire svoje poslovanje u Pančevu.

Miroljub Kršanin kaže da je jedan od razloga i to što posle 30 godina poslovanja kompanije može da kaže da po prvi put osećaju brigu države za rad malih i srednjih preduzeća.

View this post on Instagram

U Pančevu se poslednjih godina sve veća pažnja posvećuje saradnji s privrednicima i izlaženju u susret njihovim potrebama, kako bi se povećala zaposlenost stanovnika ali i ekonomski razvila cela zajednica. Kako bi što efikasnije bila na usluzi privrednom sektoru, Gradska uprava Pančevo formirala je 2016. godine Privredni savet - stalno stručno i savetodavno telo, čiji su osnovni zadaci da inicira izradu razvojnih strategija i projekata, planova, podstiče i procenjuje realizacije razvojnih strateških planova, razvija mehanizme komunikacije i protoka informacija u cilju otvaranja grada prema domaćim i stranim investitorima i da kontinuirano prati situacije izazvane ekonomskom krizom. U lokalnoj samoupravi smatraju da je potrebno da privreda formira okvire razvoja celog grada. Privredni savet u Pančevu danas je funkcionalno telo koje administrira Odeljenje za Lokalno-ekonomski razvoj i čine ga u najvećem procentu privrednici. Ima 20 članova od čega ih je 18 iz privrede - i to podjednako raspoređenih iz sistema velikih, srednjih i malih preduzeća. Tu su i predstavnici bankarskog sektora, strukovnih organizacija odnosno Regionalne razvojne agencije i Regionalne privredne komore i Udruženja zanatlija. Svi oni imaju svoju ulogu i sve što je Pančevo uradilo u privrednom delu urađeno je uz konsultacije s privrednicima. Kako kažu privrednici okupljeni u ovom savetodavnom telu Gradske uprave, od početka imaju dobru saradnju sa lokalnom samoupravom i pre svega, gradonačelnikom, i rado su se odazvali pozivu da zajedno sa predstavnicima gradskih vlasti razmenjuju ideje i doprinesu razvoju grada. Na čelu Privrednog saveta je jedan od najuspešnijih pančevačkih privrednika Miroljub Kršanin, vlasnik i direktor “Tehnomarketa” - firme koja posluje više od 30 godina širom sveta. “Tehnomarket” je upravo završio i novu proizvodnu halu u čiju gradnju je uloženo milion i po evra, čime su potvrdili svoju nameru da nastave da šire svoje poslovanje u Pančevu. #pančevo #pancevutreba #juznibanat #vojvodina #srbija #privreda #privredniambijent #potrebe #zaposlenost #stanovnici #ekonomija #ekonomskirazvitak #preduzeca #malaisrednjapreduzeca #grad #razvoj #perspektiva #gradpancevo #privredni

A post shared byPANČEVU TREBA(@pancevutreba) on

"Privredni ambijent u Pančevu uvek je u uzlaznoj putanji, uvek se poboljšava kroz vreme. Nekada brže, nekada sporije, a mislim da je sada veoma dobar. Svi pokazatelji i statistika ukazuju na to, ali i subjektivni osećaj nas koji živimo i radimo u ovom gradu, i koji vodimo kompanije, male, srednje ili veće, mi znamo da je privredni ambijent u Pančevu dobar. Sa optimizmom očekujemo vreme koje dolazi zbog još boljih uslova rada i novim investicijama", kaže Miroljub Kršanin.

Izvor: Promo/Pančevu treba

Kako bi što efikasnije bila na usluzi privrednom sektoru, Gradska uprava Pančevo formirala je 2016. godine Privredni savet - stalno stručno i savetodavno telo gradonačelnika, čiji su osnovni zadaci da inicira izradu razvojnih strategija i projekata, planova, podstiče i procenjuje realizacije razvojnih strateških planova, razvija mehanizme komunikacije i protoka informacija u cilju otvaranja grada prema domaćim i stranim investitorima i da kontinuirano prati situacije izazvane ekonomskom krizom.

Izvor: Promo/Pančevu treba

U lokalnoj samoupravi smatraju da je potrebno da privreda formira okvire razvoja celog grada.

Privredni savet u Pančevu danas je funkcionalno telo koje administrira Odeljenje za Lokalno-ekonomski razvoj i čine ga u najvećem procentu privrednici. Ima 20 članova od čega ih je 18 iz privrede - i to podjednako raspoređenih iz sistema velikih, srednjih i malih preduzeća. Tu su i predstavnici bankarskog sektora, strukovnih organizacija odnosno Regionalne razvojne agencije i Regionalne privredne komore i Udruženja zanatlija.

Izvor: Promo/Pančevu treba

Svi oni imaju svoju ulogu i sve što je Pančevo uradilo u privrednom delu urađeno je uz konsultacije sa privrednicima.

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

special image