• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kupujete automobil? Razmislite o ovoj ponudi - 14.990 evra

Tojota nudi "najpovoljniji hibridni automobil na srpskom tržištu".

 Tojota hibridni automobili ponuda Izvor: Promo/Tojota

Ceo svet polako postepeno prelazi na vozila na hibridni ili potpuno električni pogon, a to čeka i nas u Srbiji.

Tojota je nedavno obeležila važan trenutak u svojoj istoriji - prešla je granicu od 15 miliona prodatih vozila na hibridni pogon. Statističari su precizno izračunali da je zahvaljujući hibridno električnoj tehnologiji Tojote, od lansiranja prvog vozila sa dvojnim pogonom pre 23 godine (Toyota Prius prve generacije) - smanjenja štetna emisija ugljen-dioksida (CO 2 ) za preko 120 miliona tona širom sveta.

Samo u Evropi prodato je više od 2,8 miliona Toyotinih hibrida, a na sceni je trenutno aktuelna četvrta generacija vozila sa tom vrstom pogona.

Tojotina hibridna gama počinje od B segmentai modela Yaris, koji je jedan od najekonomičnijih vozila na tržištu, sa prosečnom  potrošnjom goriva od 3,5 do 3,7 litra na 100 kilometara pređenog puta i emisijom CO 2 od samo 84 grama (prema aktuelnom NEDC standardu).

Zahvaljujući popustu od 2.760 evra i državnoj subvenciji od 2.500 evra, Yaris 1.5 Hybrid sa paketom opreme Stella sada je dostupan za samo 14.990 evra, što je, tvrde u Tojoti, najpovoljnija cena za jedan hibridni automobil na srpskom tržištu do sada.

U saopštenju Tojota Srbija navodi se da paket Stella ima veliku ponudu, što ovaj automobil čini veoma bezbednim, lakim i prijatnim za vožnju. Ističe se veliki spisak elektronskih uređaja za pomoć vozaču, od VSC-a (Vehicle Stability Control), preko TRC-a (Traction Control), ABS-a (Anti-lock Braking System), BA-a (Brake Assistance) do HAC-a (Hill Assist Control).

Tu je, i za Tojotine hibride, standardni CVT automatski menjač, kamera za vožnju unazad, dvozonski automatski klima uređaj, Toyota Touch 2 multimedijalni sistem s kolor ekranom od sedam inča, audio uređaj sa šest zvučnika, Bluetooth i USB konekcija, kožom obložen upravljač…

Veoma atraktivan deo aktuelne hibridne ponude čini i nedavno redizajnirani model C-HR koji u verziji 1.8 Hybrid C-ENTER, uz popust od 4.000 evra i subvenciju od 2.500 evra, košta 22.400 evra.

Izvor: Promo/Tojota

Atraktivni C-HR stiže sa izuzetno bogatom standardnom opremom među kojom su brojni sistemi aktivne bezbednosti i pomoći vozaču, CVT menjač, aluminijumski naplaci od 17 inča, kamera za vožnju unazad, Toyota Touch 2 s ekranom od osam inča, Bluetooth, krovni spojler…

Najjeftinija Corolla sa hibridnim pogonom je verzija Hatcback 1.8 Terra koja košta 19.700 evra, dok Touring Sports 1.8 Hybid Luna ima cenu od 23.100 evra, a Corolla Sedan 1.8 Hybrid Sol 24.000 evra.

HyperFocal: 0
Izvor: Promo/Tojota

Državne subvencije se na osnovu Vladine uredbe mogu dobiti i prilikom nabavke legendarnog Priusa, u klasičnoj i Plug-in verziji, kao i uz pojedine verzije modela Camry i RAV4. Kompletna ponuda vozila sa hibridnim pogonom i svi detalji ove ponude dostupni su na oficijelnoj web stranici Toyote u Srbiji (www.toyota.rs).

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.

Komentari 1

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

anonimus

Sve je to lepo, i subvencije i sve, ali narod nema para ni za osnovno. Ja sam kupovinu polovnjaka odlozio za sledecu godinu, cekam da padnu cene, sad kad mi treba auto ili pozajmljujem ili uzmem mms rent a car.

special image