• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Fiat uplatio 1,5 miliona evra Srbiji

Italijanski Fiat uplatio je 1,5 miliona evra na račun kompanije Fiat automobili Srbija koji će biti utrošeni za unapređenje procesa proizvodnje u kragujevačkoj fabrici.

Italijanski Fiat uplatio je 1,5 miliona evra na račun kompanije Fiat automobili Srbija koji će biti utrošeni za unapređenje procesa proizvodnje u kragujevačkoj fabrici, saznaje FoNet od izvora bliskih fabrici iz Torina.

Fiatovi stručnjaci intenzivno rade na osposobljavanju i modernizaciji kragujevačke fabrike za proizvodnju automobila po najvišim svetskim automobilskim standardima, a ova uplata biće usmerena na unapređenje proizvodnog procesa u celinama u kojima je dolazilo do zastoja, rekao je izvor FoNeta.

Prema njegovim navodima Fiat nema problema sa kvalitetom automobila proizvedenih u Kragujevcu, ali će njegovi inženjeri zajedno sa svojim kragujevačkim kolegama nastaviti svakodnevno praćenje i analiziranje proizvodnog procesa kako bi "što pre dostigli planirani nivo u uravnoteženu dinamiku proizvodnje".

Bivši Zastavin predstavnik u Fiatu Branimir Soldatović potvrdio je u ponedeljak uveče na tribini RTV Kragujevac
(RTK) de je italijanska kompanija, sredinom protekle nedelje, uplatila 1,5 miliona evra ali nije precizirao za šta će taj novac biti utrošen.

Fiat nastavlja realizaciju svog projekta u Kragujevcu i izvesna su nova ulagenja u modernizaciju proizvodnje i proširenje kapaciteta, rekao je Soldatović na tribini RTK "Spasa nam nema propasti ne smemo".

On je rekao da Fiat neće odustati od svoje investicije u Kragujevcu bez obzira na ishod pregovora o preuzimanju američkog Krajslera i nemačkog Opela.

(FoNet)

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

special image