• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Posao u SAD za studente iz Srbije

U toku je prijavljivanje studenata iz Srbije koji žele da u vreme letnjeg raspusta, od juna do oktobra, borave, upoznaju američku kulturu, usavrše jezik, rade i ponešto zarade u SAD.

U toku je prijavljivanje studenata iz Srbije koji žele da u vreme letnjeg raspusta, od juna do oktobra, borave, upoznaju američku kulturu, usavrše jezik, rade i ponešto zarade u SAD.

Prijavljivanje se obavlja kod beogradske agencije SNAP (Student Network Affirmation Programe) i mesta još ima, pogotovo za učešće u programu "Radi i putuj USA 2009".

Agencija taj program sprovodi 19 godina, zajedno sa programom školovanja srednjoškolaca, programom osnovnih studija, master i Kamp savetnika i programom stručne prakse sve u saradnji sa američko-britanskim partnerima, rekao je direktor Zoran Milosavljević.

Mogu se prijaviti redovni studenti državnog, privatnog fakulteta i visoke škole strukovnih studija i apsolventi. Uslov je da imaju između 18 i 28 godina, redovno polažu ispite, da se sporazumevaju na engleskom jeziku, a agencija svima obezbeđuje posao.

Studenti su tokom četvoromesečnog boravka u SAD zdravstveno osigurani.

Polasci iz Beograda predviđeni su za početak maja i prvu polovinu juna, troškovi se mogu izmiriti u tri rate, a uskoro će biti omogućeno i kreditiranje programa SNAP.

Agencija pomaže u obezbeđivanju vize, a još u Beogradu studenti će znati koji će posao raditi. Na aerodromu u Njujorku čeka ih predstavnik agencije.

U svakom trenutku na raspolaganju su saradnici SNAP-a u tri kancelarije: Njujork, Konektikat i Vašington.

Od dokumenata treba priložiti indeks, pasoš, uverenje o studiranju i položenim ispitima, preporuku profesora, podatke o imovnom stanju.., a po isteku radnog boravka studenti mogu ostati još mesec dana kao turisti.

Agencija SNAP osnovana je 1990. godine i ekskluzivni je predstavnik BUNAC-a (British Univerzity North American) kompanije za teritorije bivše Jugoslavije.

U Srbiji ima i ilegalnih i nekih drugih agencija, koje bez dozvole i licenci reklamiraju slične programe.

(Tanjug)

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

special image