• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

VAŽNA INFORMACIJA: Ukoliko imate dugovanja za Infostan,OVO JE POSLEDNJI ROK

 Sandra Krstanović
Autor Sandra Krstanović

JKP "Infostan tehnologije" podseća korisnike da se akcija reprograma duga završava 6. avgusta, a do tog datuma građani po najpovoljnijim uslovima mogu da zaključe ugovor o priznanju duga i otplati na rate.

 Infostan-otplata duga-krajnji rok Izvor: Mondo/ Stefan Stojanović

Ovo gradsko preduzeće poziva sve zainteresovane korisnike da iskoriste priliku i u naredne dve nedelje reprogramiraju svoja dugovanja, jer dodatnog produžetka akcije neće biti.

Od početka akcije, dug je reprogramiralo oko 15.000 korisnika.

Možda će vas zanimati

Do 31. marta, oko 150.000 Beograđana imalo je šansu da potpiše ugovor o priznanju duga.

Po okončanju vanrednog stanja, JKP "Infostan" produžilo je mogućnost reprograma duga za dodatnih 90 dana, kako bi svi zainteresovani imali dovoljno vremena da u periodu od dodatna tri meseca ugovore plaćanje na rate, uz otpis celokupne kamate.

OBAVEZNE MASKE

U "INFOSTANU" podsećaju da se, u skladu sa preporukama zaštite od virusa korona, broj korisnika u ekpozituri ograničava na dvoje.

 "Korisnicima koji zaključe reprogram duga otpisuje se celokupna kamata u slučaju ispunjenja ugovornih odredaba, pri čemu mogu da odaberu broj rata i željeni model otplate preostalog duga - kažu u "Infostanu".

Plaćanjem duga u celosti otpisuje se 15 odsto preostalog glavnog duga, za izmirenje u roku od tri mesečne rate dugovanje će biti umanjeno za 12 odsto.

Za šest rata otpisuje se 10 odsto, dok se za 12 rata umanjuje pet odsto preostalog glavnog duga.

Svi zainteresovani za reprogram duga mogu da dođu u bilo koju ekspozituru ili sedište preduzeća svakog radnog dana od 7.30 do 15.30 gde će dobiti predlog ugovora o priznanju duga.

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.

Tagovi

Komentari 5

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Савет

Људи, не плаћајте им дугове који су старији од 12 месеци и за исте вас нису утижили јер су ти дугови застарели. Нема никаквих последњих рокова, они су пропустили своје рокове да се за та потраживања наплате и добровољно и принудно тако да једно јавно предузеће своје кориснике буквално хоће да уради на фору.

Hogar

ciljna grupa infostanu u ovom slucaju su ljudi cija su dugovanja zastarela i drze se “na ledu” obzirom da ih ne mogu naplatiti sudski/preko izvrsitelja. Ko dodje da plati, dobrodosao je fazon. Ako dugujete, red je i da platite

Bolton

Otpisana kamata i dodatnih 15% popusta ko plati odmah ceo dug. Pravite budalama ljude koji placaju redovno,posto oni mogu za redovno placanje dobiti maksimalno 7% popusta,i to ako pre toga mislim 9 meseci placaju bez dana kasnjenja. Ta razlika od 8% nije mala,posto svi koji placaju grejanje preko infostana imaju racune od 5000 pa na vise. Za prosecan stan to je usteda nekih 650 din(racunam prosecan racun 8000). Pa ko duguje po 20 ili 30 racuna dodje se do pristojne ustede za neplatise

special image