• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Predsednik Vučić: Da, POMAŽEMO TELEKOM jer to jeste NAŠ POSAO!

 Georgi Mitev Šantek
Autor Georgi Mitev Šantek

Telekom Srbije je akcionarsko društvo u kome država ima većinski udeo i kao što pomažemo domaće proizvođače da uđu u strane trgovinske lance, tako pomažemo i Telekom da ostvari svoj potencijal, kaže AleksandarVučić.

 vučić telekom srbija optužbe podrška države partijska kasa Izvor: MONDO/Telekom Srbija, Pink

"Šokran sam potrebom da se sve ovdašnje razori, prvo namesnka sad i Telekom. Šta je posao političara, da razaraju to što pripada građanima Srbije ili da to gradi i podržava. Kao što smo tražili od Privredne komore Srbije da se zamole trgovinski lanci da se uveća količina domaće robe na rafovima, i to će se dogoditi, tako pomažemo i Telekomu. Da li je to posao države - mislim da jeste", rekao je predsenik Vučić na gostovanju na TV Pink a povodom političkih prozivku ovih dana u javnosti.

Vučić kaže da je srećan zbog toga što je PKS pokrenula inicijativu "Čuvarkuća", radi promocije kvalitetnih domaćih proizvoda.

"Isto je i sa Telekomom, i njega moramo da pomognemo, ne samo zbog toga što tamo radi hiljade naših radnika, nego i što je to javni resurs. Taj Telekom je drugi operater u BiH, prvi u Crnoj Gori, a nisu nam dozvolili da uđemo na Kosovo i u Albaniju. I onda dođu neki srpski političari i da ruše takav resurs, s obrazloženjem da je to 'partijska kasa', i to iz tabora partije čiji je lider uzeo 30 miliona evra od istog tog Telekoma za svoje dve firme kada je bio na vlasti", rekao je predsednik Vučić.

(MONDO)

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.

PROČITAJTE I OVO

Komentari 9

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Sandra

Veoma je znacajna podrska drzave nasoj najvecoj telekomunikacionoj kompaniji koja ima veliki udeo u nasoj privredi i koja zaposljava veliki broj ljudi.

Jana

Ljudi nisu svesni koliko je ulaganja potrebno da bi se pratili trendovi i pružale najmodernije usluge u telekomunikacijama, a Telekom definitivno pruža najbolje usluge u Srbiji.

Maja Kovacki

Pa da se opozicija pita, Telekom bi dali za sitne pare odavno. Hvala Bogu pa se ne pitaju..

special image