• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Belgijska piva u Srbiji!

Apatinska Pivara upotpunila je svoj portfolio proizvoda poznatim belgijskim pivskim brendovima "lefe blond", "lefe braun" i "hoegarden", koje će uvoziti iz centrale kompanije u Belgiji.

"Apatinska Pivara", članica kompanije "Anhojzer-Buš InBev" upotpunila je svoj portfolio proizvoda poznatim belgijskim pivskim brendovima "lefe blond", "lefe braun" i "hoegarden", koje će uvoziti iz centrale kompanije u Belgiji.

Na ovaj način Srbija postaje jedna od četiri zemlje u regionu (pored Hrvatske, Bugarske i Rumunije) koja domaćem potrošaču nudi ova tri ekskluzivna piva, saopšteno je iz "Apatinske pivare".

Novi proizvodi biće dostupni u staklenim bocama od 0,33 litra krajem maja na prodajnim mestima "Delte", "Ideje" i "Merkatora", kao i u ekskluzivnim ugostiteljskim objektima.

"Lefe" piva izrađena su od najkvalitetnijih sastojaka, a odlikuje ih punoća mirisa i kompleksan ukus stvaran viševekovnom tradicijom vrenja, navedeno je u saopštenju.

To pivo dostrupno je potrošacima u više od 60 zemalja širom sveta.

"Lefe blond" odlikuje suv, voćni i pomalo začinjen ukus upotpunjen laganom slatkastom aromom slada, dok verzija "braun" ima snažniji ukus, koji oblikuje pržena karamela.

"Hoegarden" je autentično belgijsko belo pivo, točeno još davne 1445. godine. Jedinstvenost ovog brenda ogleda se u njegovom nesvakidašnjem blago začinjenom, slatko-kiselo-gorkom ukusu, sa jakim notama korijandera i nagoveštajem narandže - savršeno za tople letnje dane.

(Tanjug)

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

special image