• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kako izbeći zamke prilikom kupovine?

 Lana Stošić
Autor Lana Stošić

Sigurno ste nebrojeno puta bili u situaciji da uđete u prodajni objekat sa idejom da obavite kupovinu ali niste u potpunosti sigurni šta konkretno želite da kupite.

 Wiener štediše osiguranje WIDA Izvor: Wiener Promo

Motiv je prisutan, sredstva su vam na raspolaganju ali trenutak nije pravi. Ili ste u žurbi zbog kratke pauze na poslu, možda žurite na neki sastanak ili vas očekuju kod kuće nakon dugog radnog dana. Ušli ste, premišljate se, ljubazna prodavačica vam se nudi za asistenciju a vi ste još uvek neodlučni. Prisustvo drugih kupaca vas dodatno dekoncentriše. Izlazite napolje neobavljenog posla.

Online prodajni portali su odavno ponudili alternativu kupcima koji žele mir, koncentraciju i mogućnost da odluku donesu baš u onom trenutku kada se osećaju najsigurnije da su napravili pravi izbor.

To isto još više važi u situaciji kada treba da odaberete neki vid dugoročnog osiguranja za sebe ili svoje najbliže. Zato je Wiener Städtische osiguranje svim svojim postojećim i budućim klijentima obezbedio digitalnog agenta: WIDA

Digitalni agent WIDA će vam, pre svega, pružiti iscrpne informacije o postojećim vidovima osiguranja. Zatim će vam omogućiti da u udobnosti vašeg prostora isprobate nebrojene kombinacije paketa osiguranja, bilo da se radi o životnom, kasko ili osiguranju domaćinstva. U prilici ste da u svom ritmu, bez prisustva agenta prodaje ili drugih klijenata u poslovnici osiguranja, bez pritiska i žurbe razmotrite sve ono što vam je važno da biste doneli odluku o vrsti i visini osiguranja kojim biste se osigurali od rizika. Najbolje od svega je što bezbroj puta možete samostalno kreirati ponudu putem online portala i poslati je sebi na mejl. Na taj način ćete bolje sagledati sopstvene mogućnosti i doneti pravu odluku. U svakom trenutku možete pozvati Call centar i zatražiti dodatna pojašnjenja, a kada donesete odluku na vrlo jednostavan način zakazujete sastanak sa predstavnikom prodaje. Onda kada vam zaista najviše odgovara.

Zamislite da takav komfor imate u bilo kojoj radnji?

Obratite se WIDA digitalnom agentu Wiener Städtische osiguranja https://wida.wiener.co.rs/. WIDA je vaš online savetnik, nenametljiva i strpljiva, sa pažnjom za ono što vam je zaista važno.

(Promo)

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

special image