• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

MTEL Austria i Deutsche Telekom - partnerstvo od velikog značaja za MTEL korisnike u Austriji

Ponuda koja se po kvalitetu i sadržaju razlikuje od konkurencije na austrijskom tržištu, a korisnicima nudi jedinstven korisnički doživljaj.

 MTEL Austria Magenta Deutsche Telekom Izvor: Promo

Najbolji sa najboljima!

MTEL Austria je skopila parterstvo sa "Magentom", brendom pod kojim Deutsche Telekom posluje na tržištu Austrije, vodećim telekomunikacionim operaterom u Austriji i na taj način svim korisnicima omugućila objedinjenu uslugu brzog, stabilnog, interneta i televizije sa najgledanijim domaćim sadržajem.

Saradnja sa Magentom je deo strategije širenja dijapazona MTEL usluga, unapređenja korisničkog iskustva kao i saradnje sa renomiranim i pouzdanim kompanijama.

Izvor: MTEL Austria

Naime, pod sloganom "Surfuj brže, gledaj dalje" počela promocija Kombi paketa, objedinjenih usluga televizije i interneta.

U MTEL Austria i Magenta poslovnicama korisnik može da kupi, uslugu MTEL TV sa preko 250 EX-YU kanala, Magenta TV sa preko 100 digitalnih stranih kanala i internet maksimalne brzine od Down 75 Mbit/s i Upload 15 Mbit/s. U ponudi su i paketi sa većom internet brzinom, čak i do Down 1000 Mbit/s i Upload 50 Mbit/s.

"Partnerstvo sa Magentom je bio logičan izbor operatera jer želimo da našim korisnicima ponudimo proveren visok kvalitet i veliku brzinu Interneta. Zajedno sa atraktivnim sadržajem MTEL televizije koji se ogleda u ekskluzivnim domaćim kanalima poput RTS-a, Arena Sport kanala, BN TV, RTRS, OBN, Superstar itd, kao i domaćim serijama visoke produkcije, kreirali smo ponudu koja se po kvalitetu i sadržaju razlikuje od konkurencije na austrijskom tržištu a korisnicima ponudili jedinstven korisnički doživljaj", istakli su Direktor MTEL Austria - B.Obradović i Direktor MTEL EU - S.Božić.

MTEL Austria i Deutsche Telekom - partnerstvo od velikog značaja za MTEL korisnike u Austriji

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

special image