• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

NOVI POČETAK ZA NOVE BEBE SA ARIELOM I LENOROM: Velika kampanja za unapređenje uslova u porodilištima u Srbiji

Procter & Gamble pokreće veliku kampanju za unapređenje uslova u porodilištima u Srbiji!

 Porodilišta u Srbiji Procter Gamble Ariel Lenor kampanja Novi početak za nove bebe Izvor: Promo/Procter&Gamble

Čuveni P&G brendovi Ariel i Lenor sa ponosom predstavljaju zajedničku kampanju usmerenu na poboljšanje uslova u porodilištima u Srbiji. Kupovinom bilo kog Ariel PODS ili Lenor proizvoda u Maxi, Mega Maxi, Tempo i Shop & Go prodavnicama istovremeno donirate deo sredstava za kupovinu novih posteljina za bebe u srpskim porodilištima.

Svake godine se u Srbiji rodi oko 65.000 beba koje prve dane provode u ginekološkim i akušerskim bolnicama i odeljenjima širom zemlje, a samo u 25 naših najvećih porodilišta novorođenim bebama je na raspolaganju ukupno 1.384 kolevki. To znači da su potrebe za održavanjem optimalnih uslova za funkcionisanje i negu novorođenčadi u porodilištima velike, a izazovi u svakodnevnom radu često još veći.

Inspirisani ovom statistikom, P&G brendovi Ariel i Lenor, koji su sastavni deo velikog broja domaćinstava u našoj zemlji, pokreću plemenitu kampanju „Novi početak za nove bebe" tokom koje se od svakog Ariel PODS ili Lenor proizvoda kupljenog u Delez Srbija prodavnicama (Maxi, Mega Maxi, Tempo, Shop & Go), izdvajaju sredstva za kupovinu novih posteljina za bebe u srpskim porodilištima.

Partner u realizaciji kampanje je udruženje „Prijatelji dece Srbije" osnovano 1990. godine sa misijom da doprinese promociji i ostvarivanju prava deteta, kao i stvaranju uslova za sigurno i srećno detinjstvo. „Prvi korak ka našoj misiji odvija se u porodilištima. Zbog toga smo rado prihvatili da učestvujemo u ovako humanoj kampanji, koja za glavni cilj ima srećnije majke i bebe", rekla je Iva Eraković, direktorka udruženja.

Zajedno sa udruženjem, kompanija Procter & Gamble je prikupila informacije o potrebama za ovom vrstom donacije u srpskim porodilištima i došla do broja od više od 6.000 dečijih posteljina koje će biti donirane, koje će bebama omogućiti miran san i udoban boravak u porodilištu. „Doniranjem dečije posteljine porodilištima u Srbiji P&G i njegovi brendovi nastavljaju da ulažu u lokalnu zajednicu na najosetljiviji način, pružajući pomoć tamo gde je najpotrebnija. Nedavno smo donirali sredstva Crvenom krstu Srbije za kupovinu paketa hrane i zaštitnu opremu za ugroženo stanovništvo u Srbiji tokom globalne pandemije COVID 19, a sada svoje napore preusmeravamo na mesta gde se rađaju novi životi.", rekao je Razvan Resmerita, direktor komunikacija kompanije Procter & Gamble za jugoistočnu Evropu.

Kapsule za pranje veša Ariel PODS pružaju dubinsko čišćenje i higijenu uklanjanjem čak i nevidljivih mrlja sa odeće, dok Lenor omekšivač daje dugotrajan osećaj svežine. Zajedno čine sjajnu mešavinu i sigurnu podršku za mirisni početak novorođenim bebama, bilo da su u majčinom zagrljaju ili sanjaju svoje prve snove na čistoj i mekoj posteljini. Kampanja započeta 1. septembra 2020. godine trajaće do 30. juna 2021. godine, a učešće je prilično jednostavno - od svakog proizvoda Ariel PODS ili Lenor, kupljenog tokom navedenog perioda u prodavnicama Maxi, Mega Maxi, Tempo i Shop & Go, P&G izdvaja sredstva za udruženje „Prijatelji dece Srbije" i kupovinu novih posteljina za bebe.

(Promo sadržaj)

Komentari 4

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Mile M...

A porodilistima je stvarno potrebna veeelika akcija da bi se bar malo sredila...

Veteran

Lepo.

:o

Džabe. Srpkinje neće da rađaju, kao što ni Srbi neće da odsluže vojni rok. Ako im daš standard, oni će to da potroše egoistički na krpice, alkohol i nargile, a ne na buduću decu i porodicu. A ako iole dođe dete, to dete se gleda kroz prizmu ekonomske investicije, a ne ljubavi. Kada im kažeš zloglasnu reč "odgovornost", trče od toga brže nego đavo od krsta i vampir od luka.

special image