• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

NE, NIJE ŠALA: Ovaj startap će vam platiti do 1.000 evra mesečno da... jedete!

Izvor Promo

U moru oglasa za poslove konobara, kuvara, varioca, električara, frizera i sl. jedan oglas definitivno iskače i privlači veliku pažnju.

 Tummly aplikacija konkurs za posao 1.000 evra da jedete Izvor: Tummly Promo

Startup Tummly Inc. koji stoji iza popularne Tummly "Oskar za hranu" aplikacije nudi vam posao iz snova! Pogotovo ako ste jedni od onih koji su uvek gladni, volite da jedete običnu hranu poput paste, pizze, sladoleda i u hrani stvarno znate da uživate!

Za posao se čak ne morate ni prijaviti. Sve što morate da uradite je da skinete samu aplikaciju Tummly "The Food Oscar" i svaki put kad negde jedete nešto od 20 kategorija hrane koju Tummly podržava (sendvič, pizza, burger, kafa, pasta, burek, kebab, salata, itd.) da tu hranu ocenite ocenom od 1 do 10, a iz Tummly-a će da prate aktivnost korisnika te onim najaktivnijima ponuditi posao na kojem će vas, ako vas odaberu, platiti da putujete, jedete i preko njihove aplikacije ocenjujete hranu.

Priču su nam potvrdili i iz samog startapa.

Izvor: Tummly Promo

"Da, da. Istina je. Tražimo ljude i nije nas briga odakle su, kojeg su spola, koliko para imaju i tko su njihovi mama i tata.. Naša vizija je i misija naše aplikacije da otkrijemo koji restoran u gradu ima najbolju pizzu, koji fast-food ili pub radi najbolji burger, koja kafana kuva najbolju kafu ili kod koga se liže najfiniji sladoled. A do odgovora na ta pitanja ćemo doći s ljudima koji STVARNO vole hranu i u njoj znaju da uživaju."

Ima li neka "caka"?

"Nema. Sve sto se videli stoji. Najbolljim korisnicima ćemo platiti da putuju, dobiće potrošačku kreditnu karticu za pokrivanje troškova hrane i platiti ćemo ih po 1.000 evra mesečno da jedu i putem naše aplikacije tu hranu i ocene."

Aplikacija je dostupna za Android i iPhone, a više informacija o svemu možete videti ovde.

(PROMO sadržaj)

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

special image