• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

VELIKI CARGO JUBILEJ: 1.000.000 članova za godinu i po dana

Izvor Promo

Sa 1.000.000 članova CarGo je najveće udruženje građana u zemlji.

 CarGo Taksi  Izvor: Promo

Udruženje građana CarGo dobilo je svog milionitog člana nakon samo godinu i po dana od osnivanja. Sa 1.000.000 članova CarGo je najveće udruženje građana u zemlji, a članovima su na raspolaganju inovativna pomoć na putu i dostava hrane preko opcije 'Batler'.

Predsednik Udruženja građana CarGo Aleksandar Vučić istakao je da je ponosan što CarGo piše istoriju i dodao da CarGo danas ne bi postojao bez podrške i poverenja građana Beograda i cele Srbije. 

„Nastali smo sa ciljem da lakše povežemo ljude, suočavali se sa ogromnim nasiljem i pritiscima, koji ni danas ne prestaju. Ali nam energiju daju naše aktivnosti koje smo usmerili na humanost, mlade, kulturu, obrazovanje, zdravstvo i zaštitu životne sredine", rekao je Vučić.

On je dodao da je CarGo uvek davao, a nikada nije tražio pomoć, kao brojne radne i intersne grupe, ali je dobio najvažniju podršku, a to je podrška građana da istraju i ne podlegnu pritiscima. 

„Danas milion nas može da bude ponosno na to što smo zajedno uradili. Na prvom mestu su naravno humanitarne akcije u kojima smo zajedno izmamili osmehe na lice deci, osobama sa invaliditetom, raznim ugroženim grupama. Naša humana misija ne prestaje, već sada dobija dodatno ubrzanje", istakao je Vučić.

Vučić je najavio da će uskoro uvesti i dodatne opcije koje će olakšati lečenje, slanje pošiljki pa čak i online plaćanje za članove udruženja.

„Sa našim partnerima nastavljamo predstavljanje i širenje Batler servisa, a da se u našoj 'kuhinji' uvek nešto novo sprema dokazuje i to da je već sledeća stvar uvođenje programa pogodnosti i popusta u privatnim zdravstvenim ustanovama", rekao je Vučić.

On je posebno zahvalio kompaniji CarGo Technologies i njihovom timu inženjera na razvijanju softvera za brže, lakše i bezbednije međusobno povezivanje članova.

„Pored povezivanja, aplikacija je članovima omogućila brojne dodatne pogodnosti savremenog softvera. Drago mi je da milionitog člana obeležavamo lansiranjem CarGo Batler opcije, zahvaljujući kojoj u samoj aplikaciji iz sigurnosti svoga doma svi mogu da poruče dostavu hrane", zaključio je predsednik CarGo.

Tagovi

Komentari 1

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Bzvz

Ko hoće da radi za njih izbegavati u širokom luku

special image