• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

BUDUĆNOST PRODAJE: Kako da lako automatizujete procese u svojoj kompaniji? SAP Sales Cloud je rešenje!

Autor Bojana Zimonjić Jelisavac

Želite da prodajni procesi u vašoj kompaniji budu unapređeni na pametan i delotvoran način? Želite da poboljšate celokupno korisničko iskustvo, kao i efikasnost svog prodajnog tima?

 sap sales cloud platforma poboljsanje prodaje analitika izvestaji Izvor: Unsplash/AnnieSpratt

Ako se pronalazite u ovim redovima, SAP Sales Cloud je platforma koju treba da uzmete u obzir. Bilo da tek počinjete sa nekim projektom i nailazite na probleme u praksi, bilo da preispitujete svoje trenutno rešenje, SAP Sales Cloud vam pomaže da održite svoj poslovni cilj na pravom putu.

Bez obzira na to kom tipu delatnosti pripada vaša kompanija, SAP Sales Cloud je dovoljno fleksibilan da se prilagodi i većim i manjim sistemima. Zahvaljujući širokom spektru pogodnosti koje nudi ova platforma, vaš tim će moći da prodaje bilo kad, bilo gde i što je najvažnije - da pravovremeno dobije dragocene uvide u prodajne procese. To znači da će na raspolaganju imati sve informacije o trenutnim i potencijalnim korisnicima, koje će moći da prati i kontroliše, da bi na kraju povećao i samu stopu prodaje.

Budući da se ceo prodajni proces pojednostavljuje, vaši zaposleni će tako imati mogućnost da više energije i vremena ulažu u odnose sa klijentima, građenju veza i angažovanju sa mušterijama.

Sa druge strane, zahvaljujući iscrpnoj analitici i izveštajima, u svakom trenutku ćete biti u prilici da pratite rezultate svojih zaposlenih.

Šta možete da očekujete od SAP Sales Cloud-a? Uvek ćete imati uvid u produktivnost, u vladajuće trendove i određivanje cena, kako biste ih primenili na pravi način. Vaše biznis aktivnosti će se odvijati brže, bićete relevantni među konkurencijom, vaše prisustvo na tržištu će biti ojačano, a vaša prodaja povećana!

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

special image