• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ŠTA MOŽE DA RASTERETI VAŠ DAN?

Izvor Promo

Savremeni tempo života svima nam je nametnuo niz uloga u kojima se svakodnevno moramo snalaziti, u čemu se pripadnice lepšeg pola posebno ističu kao pravi heroji.

 direktna banka gotovinski kredit  Izvor: promo/Direktna banka

Ukoliko ste supruga i majka, a pritom još i poslovna žena, dane sigurno provodite balansirajući između poslovnih i privatnih obaveza, kao i svih neplaniranih izazova koji vam se nađu na putu. Dan vam verovatno počinje veoma rano kako biste pripremili sve što je potrebno pre nego što ukućani ustanu, a završava se kasno, tek nakon što svi odu na spavanje. 

Ma koliko voleli svoj posao, verujemo da se ponekad, uz sve dodatne obaveze u toku dana, osećate kao da nosite veliki teret na leđima. Svaki dan se sastoji od beskrajnog niza mejlova i Zoom sastanaka, pravljenja liste potrebnih stvari i odlaska u nabavku, kuvanja i ostalih kućnih obaveza i pomaganja deci oko domaćeg zadatka. Životni tempo je toliko brz da nimalo ne čudi što se svi osećamo preopterećeno, a godina na izmaku nas je još dodatno opteretila izazovima za koje nismo bili pripremljeni.

Pa ipak, u jedno smo sigurni - kada se porodica u popodnevnim satima okupi kod kuće, žurba, buka i obaveze ostaju negde u daljini. Porodica i dom predstavljaju oazu mira, odmora i rasterećenja, a zajednički trenuci ostrvca sreće i spokoja u okeanu svakodnevnog haosa.

Izvor: promo/Direktna banka

A kako vam briga o finansijama ne bi predstavljala dodatni teret, važno je da pronađete podršku na koju uvek možete da računate.

Gotovinski kredit Direktne Banke može biti siguran oslonac koji će vaše dane učiniti rasterećenijim. Pomenuti krediti odobravaju se bez troška obrade zahteva i sa nižom kamatnom stopom, jer u Direktnoj Banci trenutno važe specijalni uslovi, sve do 24. decembra.

Procedura odobrenja je jednostavna, pa vam neće vam biti potrebni žiranti, depozit, ni učešće. Možete da birate između različitih rokova otplate, od 61 do 83 meseca, a ljubazni bankari će vam pomoći da pronađete rešenje koje najbolje odgovara potrebama vaše porodice.

Za specijalne uslove gotovinskih kredita Direktne Banke sada se možete prijaviti i online što je, imajući u vidu trenutne okolnosti, sjajna opcija. Sve informacije možete pronaći na sajtu www.direktnabanka.rs ili ukoliko posetite neku od ekspozitura.

Kada otkrijete šta vam pruža spokoj i rasterećenje, lakše ćete se nositi sa svakodnevnim pritiskom, stresom i obavezama. Dve stavke su ključne. Porodica koja pruža mir i daje vam snagu da idete napred. Sigurna i direktna finansijska podrška koja, uz mudro planiranje, donosi rasterećenje vašem kućnom budžetu. I sigurni smo da će dani postati upadljivo rasterećeniji.

(PROMO sadržaj)

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

special image