• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

PRODAJA PUTEM INTERNETA NE MORA DA BUDE PREPREKA: Evo na koji način to može postati vaša prednost

 Nataša Petrović
Autor Nataša Petrović

Prodaja putem Interneta ima brojnih prednosti!

 sap customer data cloud internet prodaja Izvor: Pexels/Tatiana Syrikova

Da biste postali uspešan trgovac neophodno je da imate odličnu taktiku pregovaranja, sposobnost da prepoznate kojim tačno proizvodom će kupac biti oduševljen i moć da svakog kupca učinite da se oseća posebnim, ne bi li se iznova i iznova vraćao u vašu prodavnicu. Fizički kontakt sa kupcima i neposredan razgovor sa njima čini sve ove preduslove lakšim. No, šta se dešava kada vaša prodavnica radi na internetu? Šta se dešava kada fizičkog kontakta niti neposrednog razgovora sa kupcima nema? Da li i onda možete da postanete uspešan trgovac, ili je vaše poslovanje ograničeno ovim smanjenim mogučnostima? Odgovor je da možete, jer ovde na scenu stupa SAP Customer Data Cloud opcija uz pomoć koje ćete na svojoj platformi izvući maksimum iz internet poslovanja.

Izvor: Pexels/Serpstat

Pitanje online poslovanja odavno nije problem. Naprotiv! Ono je prednost uz pravu platformu koja će ispuniti sve vaše i zahteve vašeg kupca ili klijenta. A šta je to što ovakav vid poslovanja čini za korak daljim od svih ostalih? Pa naravno, to su podaci. Sap Customer Data Cloud omogućava vam nešto što u realnom svetu nije moguće, a to je prikupljanje podataka o željama i navikama vašeg potencijalnog kupca, brinući se da se svaka poseta vašoj platformi pretvori u sigurnu kupovinu. Na ovaj način lojalnost vašem brendu biće zagarantovana, dužina zadržavanja na vašem sajtu produžena, a poverenje u ovakav vid poslovanja i kupovine povećano.

Živimo u takvom vremenu u kome se retko odlučujemo da svoje podatke nekome tek tako poverimo. Rešenje o kome vam govorimo podiglo je sigurnost podataka na novi nivo jer je uz njega i transparentnost u tome kako se ovi podaci koriste podignuta za stepenik više. I za kraj, ono što je posebno važno, svaki podatak koji neko od korisnika vaše platforme ostavi, biće iskorišćen isključivo kako bi se ponuda koju dobija posebno personalizovala prema njemu, a na ovaj način izgrađeno poverenje je i siguran put od posete online shopa do uspešno izvršene kupovine.

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

special image