• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kako da od vaših kupaca napravite zadovoljne klijente koji će vam se uvek vraćati

Zadovoljan kupac nanovo će vam se vraćati, a to je i osnovna potreba biznisa, sada i omogućena kroz SAP Service Cloud

 SAP Service Cloud Izvor: pexels/Sora Shimazaki

Ukoliko posedujete ili vodite bilo koju vrstu biznisa sigurno ste primetili da zahtevi vaših klijenata ili kupaca nikada nisu bili veći. Nije bitno koja grana privrede je u pitanju i čime se bavite, ukoliko to radite online sigurno ste već razmišljali kako da poboljšate korisničko iskustvo za sve svoje korisnike, kao i da platforma preko koje poslujete bude personalizovan servis za svakoga od njih. Iz tog razloga verovatno će vam laknuti kada vam kažemo da postoji rešenje za ovakvu vrstu poslovanja, a to je SAP Service Cloud.

A šta je tačno to što vaši kupci ili klijenti žele, a i vi i oni možete da ostvarite pomoću SAP Service Clouda? Pa, za početak, vaši kupci žele da iskustvo kupovanja na vašoj platformi bude isto i konstantno bez obzira sa kog uređaja joj pristupaju. Vi, sa druge strane, dobijate mogućnost da njima ponudite jednostavnu kupovinu i da ih pratite u toku celog tog procesa.

Sve ovo posebno komplikovano može da bude ukoliko u isto vreme morate da, pored kupaca ili klijenata, brinete i o trećoj strani - dobavljačima. SAP Commerce Cloud omogućava da vam i ovaj korak bude lakši i jednostavniji jer uz njegovu pomoć na jednoj platformi možete sve to da radite.

Izvor: pexels/Sora Shimazaki

No, da se vratimo onima od kojih smo i krenuli, a to su vaši kupci i korisnici. Šta je to što ćete preko ovog modernog rešenja moći da im ponudite, a što će vama ujedno unaprediti i olakšati poslovanje? Najpre tu je jednostavno upravljanje kontentom bez obzira na njegovu količinu. Zatim, ono od čega glava može da zaboli sve nas, a to je pažljivo vođenje računa o svim dostavljačima, distributerima ili partnerima, sada vam je omogućeno sa jedne jedine platforme. A onda je tu i niz pogodnosti putem koji će svaki kupac sa vaše platforme otići zadovoljan i sa obavljenom kupovinom - personalizovano iskustvo, jednostavna i brza narudžbina, podrška u svakom trenutku i u ma kojoj fazi narudžbine da se nalaze kao i podrška kroz komplikovane procedure u kojima kupci moraju da se odluče za cenovne rangove, specifikacije proizvoda itd.

Sve ovo, objedinjeno na vašoj platformi, onima koji na nju dolaze kupovinu će pretvoriti u ono što je kod nje i najprimamljivije, a to je uživanje. Zadovoljan kupac nanovo će vam se vraćati, a to je i osnovna potreba biznisa, sada i omogućena kroz SAP Service Cloud.

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

special image