• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

USPEŠNA MARKETING STRATEGIJA: Otkrivamo način da se za vaš proizvod čuje i sazna na pravi način

 Tamara Sekulović
Autor Tamara Sekulović

Kvalitetan sadržaj može ostati neprimećen ako nije adekvatno pozicioniran. Predstavljamo softver koji vam u tome može pomoći.

Imati proveren, pametan, koristan i povoljan proizvod je ključ, a nakon toga, ništa manje važan deo biznis strategije svakog trgovca jeste komunikacija ka potrošačima, građenje imidža i zauzimanje adekvatne pozicije na tržištu. To je, takoreći, nauka za sebe, pogotovo u vremenu prezentacije koje konzumiramo.

Premda je gotovo svaki poslodavac svestan značaja marketinga, ne može se reći da je jednostavno pronaći, platiti i zadržati ljude i tim koji se bavi tim segmentom poslovanja. Zbog toga je jedno od prijemčivih rešenja angažovanje softvera koji na pouzdan način automatizuje marketing procese.

SAP Marketing Cloud je digitalni alat koji pojednostavljuje ovu priču i bavi se marketingom za vas -- u skladu sa željama i potrebama koje imate.

Uz njegovu pomoć imate opciju da proniknete u namere i afinitete svojih korisnika, što će vam dalje omogućiti identifikaciju njihovih profila. To potom obezbeđuje momenat u kom svojim potrošačima nudite i realizujete personalizovana iskustva.

Takođe, ova platforma precizno targetira publiku i konzumente vašeg sadržaja i proizvoda, a s takvim povratnim informacijama imate značajan kapital za prodajni tim i dalju strategiju.

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

special image