• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Šta znate o SAP commerce rešenjima?

Nije nepoznanica da je najveća prednost digitalnog poslovanja u tome što je dostupan svakom tipu korisnika

 sap commerce resenje video Izvor: Wireless Media

I baš zato korisnik treba da bude centar čitavog procesa - drugim rečima, mora mu biti omogućeno da proces koji je započeo offline, dovrši online. SAP-ova rešenja su u tom smislu dragocena, jer omogućavaju jedinstveno i neprekidno korisničko iskustvo. Više o značaju SAP Commerce rešenja i o načinu njegove implementacije, možete saznati u videu!

Komentari 2

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Ba€terija

I telekm je silne novce u kompenz dao nemackoj softv firmi za implementac radnog okruzenja odavno. Neuki operateri koji servisiraju sistemski softver sa kojim zaposleni imaju probleme u radu i realizaciji. Moglo je jednostavnije napraviti resenja i pitati it strucnjake u mts. Sap je strana nemacka komp, zbog cega telekom nije razvijao svoj softv za rad sistemski kao it komp i uradio iso standardizaciju odavno. Sto je politika sprecavala razvoj kompanij? Kajmak uzima nemac, politika, vlada i drugi.

Ovde

@Ba€terija je problem u neukim serviserima od strane Sap-a koje Mts placa za servisiranje softvera, a i Sap se odavno finansira iz Srbije za neprimenljiva softverska resenja u it sistemu generalno. Ukoliko je vazan razvoj kompanije kao it onda se treba resiti ugovora iz prethodnog perioda koji su izvlacili novac, a nisu u svakodnevnoj praksi u radu doprineli efikasnosti.

special image