• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ministarstvo demantuje Jat

Ministarstvo za infrastrukturu demantovalo je vest da će biti održan sastanak predstavnika tog ministarstva i hrvatskog Ministarstva mora, prometa i infrastrukture kako bi se rešio problem dozvola za letove "Jata" za Hrvatsku.

Ministarstvo za infrastrukturu demantovalo je u petak vest da će u utorak, 7. jula, biti održan sastanak predstavnika tog ministarstva i hrvatskog Ministarstva mora, prometa i infrastrukture kako bi se rešio problem dozvola za letove avio-kompanije "Jat" u Hrvatsku.

"Objavljena vest je apsolutno netačna jer takav sastanak nije najavljen, pa tako neće 7. jula biti održan", saopštilo je resorno ministarstvo.

Kako je navedeno, "kada bi se takav sastanak i održao, na osnovu kompetencija koje imaju, dva ministarstva bi mogla da se dogovore o bilateralnim pitanjima, o eventualnom državnom sporazumu o vazdušnom saobraćaju, dok su komercijalni letovi, pa i ovi Jatovi za Dubrovnik isključivo pitanje zainteresovane avio-kompanije i hrvatskih vazduhoplovnih vlasti".

"Koristimo i ovu priliku da istaknemo da Ministarstvo za infrastrukturu ima svog pres-atašea čiji su poslovi odnosi sa javnošću, što će reći tačno informisanje javnosti o aktivnostima Ministarstva, tako da nam drugi 'portparoli', pa ni ovaj koji je 'Beti' ponudio pomenutu netačnu vest, nisu potrebni", navodi se u saopštenju.

Predsednik Upravnog odbora Jata Saša Vlaisavljević je agenciji Beta kazao da će u utorak 7. jula biti održan sastanak predstavnika Ministarstva za infrastrukturu Srbije i Ministarstva mora, prometa i infrastrukture Hrvatske da bi se rešio problem dozvola za Jatove letove.

(Tanjug/MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

special image