• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

SPECIJALNA AKCIJA POMOĆI UGOSTITELJA: CarGo Batler i Banca Intesa udružili snage da pomognu!

Izvor Promo

CarGo Batler i Banca Intesa pomažu ugostiteljima

 cargo batler banca intesa pomoc ugostiteljima Izvor: CarGo

CarGo Batler, u saradnji sa Banca Intesa, nastavlja da pomaže ugostiteljima da plasiraju svoje proizvode na tržište, posebno u okolnostima koje su nastale usled posledica pandemije koronavirusa, što je rezultiralo drastičnim padom poslovanja ove privredne grane. Posredstvom svog novog servisa za naručivanje hrane iz ekskluzivnih restorana, dostupnog u okviru aplikacije, CarGo nudi svojoj bazi sa više od milion ljudi mogućnost da u sigurnosti svoga doma i bez muke nastave da koriste usluge poznatih restorana u Beogradu, koji se u sve većem broju prijavljuju na aplikaciju, prepoznajući njen potencijal.

Posebnu povoljnost koju su CarGo i Banca Intesa pripremili za sve korisnike Banca Intesa platnih kartica - Visa, Mastercard i Dina, tokom trajanja kampanje, je dodatni popust do čak 50 odsto na porudžbine iz restorana i popust od 50 do 100 odsto na dostavu. 

Velika akcija popusta na CarGo Batleru trajaće do Nove godine, a ovim popustima korisnici CarGo Batlera moći će da uživaju u brojnim specijalitetima po pristupačnim cenama.

Beograđani koji do sada nisu koristili CarGo usluge, mogu besplatno preuzeti aplikaciju sa Google Play ili App Store i uz samo jedan klik u CarGo aplikaciji mogu da otvore novu Batler stranicu u kojoj su na korak do novih ekskluzivnih restorana domaće i internacionalne kuhinje.

"U periodu krize potrebno je da se okrenemo jedni drugima i da pomognemo koliko možemo da sa što manje posledica prebrodimo ovaj period. CarGo Batler je tu da da nam dostavi sve što je potrebno i time nas zaštiti od mogućeg prenosa virusa, a u saradnji sa Banca Intesa zajedno obezbeđujemo građanima kvalitetnu uslugu po pristupačnim cenama i ugostiteljima ruku pomoći da prebrode finansijsku krizu", kazao je direktor CarGo Vuk Guberinić.

Guberinić je zahvalio Banca Intesa na želji da se pridruže akciji pomoći ugostiteljima kroz davanje popusta za korisnike i istakao da ovakvom finansijskom podrškom zajedno doprinose tome da sav novac ostane u zemlji.

"Trajno opredeljenje Banca Intesa, kao vodeće i sistemski važne banke jeste podrška privredi, a posebno segmentu malih preduzeća i preduzetnika. U partnerstvu sa CarGo Batler dajemo dodatni podstrek i podršku ugostiteljima da nastave svoje poslovanje u periodu teške epidemiološke situacije izazvane pandemijom Covid-19. Takođe, uveren sam da će ovaj zajednički projekat omogućiti svim korisnicima Banca Intesa platnih kartica da na siguran i bezbedan način iz svog doma, brzo i lako, a uz dodatne popuste, poruče hranu iz omiljenijih restorana i ugostiteljskih objekata", izjavio je Darko Popović, član Izvršnog odbora Banca Intesa.

CarGo Batler svakodnevno proširuje svoju listu dostupnih restorana, a za sada korisnici mogu da uživaju u specijalitetima iz više od 250 kuhinja.

Tagovi

Komentari 1

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Sasa

Znaci resili brnabicka i drustvo posle taksija da uguse i dostavljace sta je sledeca bransa gde ce da ulete

special image