• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

CARGO BATLER I SVETSKI NEUROHIRUG U AKCIJI DONIRANJA: Obroci medicinarima pred Svetog Nikolu (FOTO)

Izvor Promo

Posna trpeza medicinskim radnicima u susret Svetom Nikoli.

 cargo batler doniranje hrane obroka medicinarima Izvor: CarGo/Promo

CarGo Batler nastavio je sa akcijom doniranja besplatnih obroka medicinskim radnicima, a ovoga puta pridružio im se i jedan od najboljih svetskih neurohirurga doktor Lukas Rasulić. Danas je COVID centrima na Dorćolu restoran Donji grad donirao 100 obroka, kako bi na taj način izrazili zahvalnost medicinarima za sve što čine za svoje sugrađane.

Aleksandar Vučić, predsednik Udruženja građana CarGo izrazio je zahvalnost doktoru Rasuliću na uključivanju u akciju i dodao da je do sada obezbeđeno 600 toplih obroka medicinarima.

Izvor: CarGo/Promo

"Dr Lukas se bavi neurohirurgijom, mirkoskopijom, povredama mozga, kraniotomijom, hidrocefalusom, hirurgijom perifernih nerava, a u slobodno vreme pomaže svojim kolegama kroz ovakve akcije. Čast je upoznati ga i još veća čast što zajedno možemo da budemo partneri u ovakvoj akciji”, rekao je Vučić.

Izvor: CarGo/Promo

Doktor Rasulić je istakao da samo zajedno možemo da prebrodimo krizu, a da ovakve donacije mnogo znače njegovim kolegama.

"CarGo Batleri svakog dana nose obroke širom Beograda da bi ih dostavili mojim kolegama kako bismo se zajedno izborili protiv ove pošasti koja nas je sve pogodila, a to je pandemija izazvana virusom Covid 19. Ima mnogo COVID ambulanti širom Beograda, ali uz pomoć CarGo Batlera i restorana kao što je Donji grad, verujem da ćemo uspeti da obradujemo veći deo medicinara”, kazao je doktor Rasulić.

Vučić je dodao da se povećava broj restorana koji želi da pripremi sveže obroke medicinanskim radnicima pri COVID centrima širom Beograda, a da je zahvaljujući Banca Intesi građanima još jeftinije.

"Sve veći odziv restorana dokaz je da se dobro dobrim vraća. CarGo Batler pokrenuli smo kako bismo između ostalog pomogli i ugostiteljima. Zahvaljujući Banca Intesi, koja u ovom trenutku učestvuje u popustima na dostavu i ceo meni odabranih restorana, građanima je još jeftinije, a istovremeno i ugostitelji mogu lakše da prebrode krizu. Lepo je kada svi pomažemo jedni drugima", rekao je Vučić.

Vlasnik restorana "Donji grad" Milutin Baštovanović rekao je da im je velika čast što učestvuju u akciji i dodao da su u susret Svetom Nikoli pripremili sveže posne obroke medicinskim radnicima.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

special image