• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Sporazum o saradnji Vojvodine i NIS-a (VIDEO)

Predsednik Izvršnog veća Vojvodine Bojan Pajtić i generalni direktor NIS Kiril Kravčenko potpisali su danas u Novom Sadu Sporazum o strateškoj saradnji AP Vojvodine i te kompanije.

Predsednik Izvršnog veća Vojvodine (IVV) Bojan Pajtić i generalni direktor Naftne indistrije Srbije (NIS) Kiril Kravčenko potpisali su danas u Novom Sadu Sporazum o strateškoj saradnji AP Vojvodine i te kompanije.

Taj, kako ga je Pajtić ocenio,"krovni" sporazum, omgućuje da, uz nepohodnu logističku i konsulatantsku podršku IVV-a, NIS učestvuje u svim razvojnim programima u Vojvodini.

U posebnim sporazumima sa pojednim resornim pokrajinskim sekretarijatima definisaće se međusobne obaveze u razvoju lokalne samouprave, nauke, kulture, sporta i drugih oblasti.



Pajtić je potpisivanje sporazuma ocenio "velikim institucionalnim početkom saradnje APV i NIS-a, čijih se 90 odsto kapaciteta nalazi na području AP Vojvodine".

NIS će, istakao je Kravčenko, poštovati standarde i principe konkurentskih svetskih firmi u ekonomskim, industrijskim i socijalno odgovornim projektima.

On veruje da će, uz podršku i saradnju sa IVV-om, pomoći Vojvodini, posebno u tzv. socijalno odgovornim projektima za koje je NIS već izdvojio 700 miliona dinara.

(Tanjug)



Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

special image