• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Strah SBB-a od ekspanzije Telekoma Srbija i ulaska novih igrača na tržište

Očigledno kontinuirani pad svog tržišnog učešća kompanija SBB manipulativno predstavlja kao gašenje medijskih sloboda, dok istovremeno bez prestanka zloupotrebljava sopstvene medije za obračun sa konkurencijom.

 Strah SBB-a od ekspanzije Telekoma Srbija i ulaska novih igrača na tržište Izvor: MONDO / Telekom Srbija

"Ta zloupotreba medija otišla je toliko daleko da su im se sada na meti našli i investitori iz Evropske Unije", saopštio je Telekom.

"SBB se plaši i, sudeći po reakciji, procenjuje da će zbog razvoja Telekoma imati pad tržišnog učešća na ispod 30 odsto. Ovo je najbolji dokaz rasta i razvoja Telekoma Srbija u poslednje dve godine. Time postaje jasno da je cela kampanja United grupe o propasti Telekoma Srbija bila zasnovana na neistinama i zamenama teza.

Telekom Srbija nikada nije krio svoju ambiciju da postane lider, kako na domaćem, tako i na regionalnom tržištu.

Nećemo podleći pritiscima nelojalne konkurencije. Na njihove neistine odgovaraćemo ulaganjem u infrastrukturu, na njihove pritiske odgovaraćemo još boljim uslugama za naše korisnike, a na to što zloupotrebljavaju sopstvene medije da se obračunaju sa konkurencijom, duboko verujemo da će odgovor dobiti od tržišta i korisnika", zaključuje se u saopštenju.

Komentari 32

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Dejan

MTS je mnogo bolji iz razloga jer u svojoj ponudi ima i mobilnu telefoniju. Ukoliko se korisnik odluči za BOX 4 paket (sa mobilnim) mnogo je jeftinije nego uzeti tv+ internet SBB-a posebno mobilnu preko VIP-a, Telenora ili MTS-a. Uz sve ovo, MTS daje bolje benefite kako za nive tako i za postojeće korisnike. Stavite na papir, cene, pomnožite sa 12 ili 24 meseca pa ćete videti.

Nenad

Ne moze se uporediti programska ponuda, Sbb je dosta bolji jos uvek. Sto se interneta tice sa gponom ce Mts parirati ali sa adslom nikako.

Nettheinter

@Nenad Tačno ne može se porediti. U mom MAX paketu koji plaćam 3.899 din. Imam preko 250+ kanala trenutno mislim 111HD i imam ukupno 5 televizora.Doplata od 450 din za treći,četvrti i peti. Na svih 5 imam i premotavanje(30-dana) i snimanje preko STB uređaja. U paketu naravno i HBO i Cinemax. Plus xxx kanale. O kojem ti boljem TV paketu pričaš.Ovo da imam na SBB- plaćao bi otprilike 5.500~6.000 din. I naravno imam Net sa realnih 400/160... Umesto N1 & SK imam 7 kanala Arene sport. Poseban kanal Partizan & Zvezda. NBA kanal (to više nemaš na SK) i naravno 2 Eurosporta. Kad mi baš nešto zatreba sa SK (formula1) gledam preko Kodija. Sve je manje bitno od Neta. Ja se ne bih vratio na SBB nikada.Ah da nemaju ni BNTV. Ćao zdravoooo...

special image