• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

KUĆU VREDNU 2 MILIONA, KUPITE ZA PAR HILJADA! Banke prodaju nekretnine dužnika za "siću", vikendice tek džabe!

Autor Marija Ivetić

Na portalu Doboš nalazi se desetak nekretnina - kuća, vikendica i zemljišta u selima i opštinskim mestima, koji su posebno svrstani pod "sniženja" zbog cena koje su daleko ispod tržišnih.

 prodaja kuca vikendica duznici licitacija dobos Izvor: YouTube/HouzzTV

Banke oglašavaju prodaju jer vlasnici ne izmiruju rate kredita. Prilikom prve prodaje početna cena u javnom nadmetanju je 70 odsto od tržišne, a ako se nekretnina ne proda iz prvog puta, u drugom pokušaju košta upola cene, od procenjene tržišne vrednosti.

Zato onima kojima treba krov nad glavom, a nisu vezani za mesto prebivalištata, posebno mladim parovima, ovo oglašavanje dobro dođe da jeftinije obezede sebi dom. Kome ove nekretnina nije potrebna, a imaju para, mogu pametno da ulože i čekaju trenutak da vrednost ovih nekretnina skoči i lepo zarade, kao što to čine vlasnici poljoprivrednog zemljišta, gde se u kupoprodajama sada obrće veliki novac.

Možda će vas zanimati

U Melencima, gde se nalazi poznata banja Rusanda, na području Grada Zrenjanina, banka prodaje prvi put kuću površine 121 kvadratna metra, za 11.864 evra, piše Dnevnik.

Po drugi put se prodaje kuća u Turiji, selu poznatom po turističkoj i privrednoj manifestaciji Turijska kobasicijada. Turija je u opštini Srbobran, na oko 40 kilometara od Novog Sada. Banka prodaje veliko porodično imanje, koje čini kuća za stanovanje, više pomoćnih zgrada na površini većoj od šest ari. Tržišna vrednost ove nekrentine je iznad dva miliona dinara, a sada se prodaje upola cene, za oko 8.800 evra, pošto u prvoj prodaji nije bilo kupaca.

U Subotici kuća sa okućnicom i vinogradom, bez navođenja drugih podataka, prodaje se prvi put za 18.800 evra. Javno nadmetanje zakazano je za 25. februar u kancelariji javnog izvršioca u Subotici. Dve kuće sa pomoćnim objektom na istoj adresi prodaju se u Staroj Pazovi za 22.124 evra.

U Vrbasu porodična kuća od 90 kvadrata i pomoćni objekti na površini većoj od 650 kvadratna metra prvi put se prodaje za 30.970 evra. Procenjeno je da na tržištu ova nekrentina vredi oko 5,2 miliona dinara. Kuća u Bačkoj Topoli, koju čini suteren od blizu 60 kvadrata, gde je, između ostalog, i garaža, i prizemlje sa osam prostorija površine skoro 75 kvadratnih metara prodaje se za 18.000 evra.

Vikendica u Rakovcu u KO Beočin košta upola cene od tržišne, oko 6.500 evra. Vikend kuća je površine 33 kvadratna metra i izgrađena je bez građevinske dozvole, a posed se prostire na preko 1.600 kvadratnih metara. Prodaja je zakazana za 19. februar. U Novom Bečeju, za nepunih 2.100 evra, prodaje se poljoprivredno zemljište četvrte klase površine 24,3 ara. Javna prodaja je zakazana za danas. U Horgošu, opština Kanjiža, za 3.000 evra prodaju se dva parcele, vinograd od 21,8 ari i njiva pete klase veličine 66,2 ara.

Na području Pokrajine, banke prodaju dva velika poslovna prostora. U Vrbasu objekat, koji čine čak 17 pomoćnih objekta, tržišne vrednosti od oko 192 miliona evra, na prvoj javnoj prodaji imaće početnu cenu od oko 135 miliona dinara.

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.

(Mondo)

Pročitajte i ovo

Tagovi

Komentari 12

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Biciklista

Isključivo onlajn nadmetanja sve ostalo je nameštaljka isključivo preko zvanične aplikacije uz kontrolu ni jedno nadmetanje ne sme da se

Lela

Kupiti od zelenaških banaka, ne obazirući se na nečiju muku... Nikada... To što je nečija suza zalila ne može doneti sreću.

LOLA CG

Zar ovakva kupovina moze nekome biti srećna. Državni zelenaši ne mogu da čekaju. Znam da je neko uzeo kredit da se provodi, tako da te vikendice mogu na doboš, ali cijela imanj, kuće...? Isto kao da otmete, ukradete. Kakvi savjeti za uvecanje - bijede! Pih

special image