• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Sajam Rimini i Verano odustali od sajma

Konzorcijum italijanskog sajma Rimini i beogradskog Verano motorsa odustao je od kupovine Beogradskog sajma, jer nije spreman da poveća ponuđenu cenu na 40 miliona evra

Konzorcijum italijanskog sajma Rimini i beogradskog Verano motorsa odustao je od kupovine Beogradskog sajma, jer nije spreman da poveća ponuđenu cenu na 40 miliona evra, saopštila je danas Agencija za privatizaciju.

"Jedini ponuđač na tenderu za prodaju Beogradskog sajma dostavio je Agenciji pisano izjašnjenje da ne prihvata uslove iz odluke Tenderske komisije i ulazak u pregovore, odnosno da nije spreman da poveća ponuđenu cenu na 40 miliona evra",dodaje se u saopštenju.

Tenderska komisija će tender za prodaju 70 odsto društvenog kapitala Beogradskog sajma proglasiti neuspelim.

Komisija je odlučila 27. jula da pregovori sa tim kozorcijumom mogu početi samo ako poveća ponuđenu cenu sa 1,8 miliona evra na najmanje 40 miliona evra.

U ponudi je pored cene od 1,8 miliona evra dostavljen i investicioni program u vrednosti 35 miliona evra, koliko je minimalno traženo tenderom.

Tu ponudu su i gradonačelnik Beograda Dragan Đilas i generalni direktor Beogradskog sajma Anđelko Trpković ocenili kao neprihvatljivu.

(Beta)

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

special image