• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Taksista iz Rakovice neočekivano ušao u KLUB MILIONERA

Izvor Promo

“Život drame režira” često je krilatica kojom opisujemo neverovatan splet okolnosti. Ova priča na prvi pogled zaista deluje kao nešto što svakako spada pod pomenutu narodnu izreku.

 balkan bet milions nagradna igra igre na srecu Izvor: Balkan bet/Promo

Za Dragana P. iz Rakovice dan je počeo kao i svaki drugi. Krenuo je na posao ne sluteći da će se kući vratiti sa 13 miliona dinara. Dragan je taksista i u okviru svoje svakodnevne rutine on se sa prijateljima nalazi na piću u lokalu Balkan Beta, gde zajedno prelaze svakodnevne teme i ponekad odigraju slot. Ono što je tog dana bilo drugačije je to što je džekpot BALKAN MILIONS bio u zoni, što zapravo znači da samo što nije dodeljen nekom od igrača na slotu bez obzira koju igru igraju. Dragan nije pročitao mail od Balkan Beta u kome mu je javljeno da je džekpot u zoni pa tako i nije došao planski po svoj dobitak.

Međutim, da li se zaista ovde desilo nešto neverovatno?

Balkan Bet je samo kroz džekpotove ove godine svojim igračima podelio više od 100 miliona dinara. Klub milionera koji su osvajali BALKAN MILIONS je sve veći imajući u vidu da je Dragan treći dobitnik za godinu dana, i da je do sada podeljeno više od 40 miliona dinara.

Kada se sve ovo uzme u obzir jasno je da ovde nije bilo nikakvog spleta neverovatnih okolnosti već čist pun pogodak u izboru mesta za druženje.

Tagovi

Komentari 3

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Lux

Jel ima iksic iznad zvonceta

Familija

Hahahahhahaha, pa kakva je ovo prica, onaj ko ne zna kako to izgleda mozda i poveruje da je covek imao srece. Na moju zalost visio sam po kladionicama ranije i mogu samo reci da ne postoje ljudi koji "povremeno" igraju slot, ti sto igraju aparate vise tu stalno i ostavljaju i vise od onoga sto imaju. S obzirom da je taksista i da sigurno zaradjuje lepo, a da kockari ostavljaju po 400-500 evra u kockarnici mesecno, a ako imaju veca primanja ostave i mnogo vise, ovaj lik je mozda samo povratio ono sto je u zivotu dao na kocku. Kada drzava uzme porez tebi ovde ostane 88000 evra, i ako on kocka kako ovde pise svako jutro, i tako vec 20 godina ovaj brat je tamo do sada ostavio 150000 evra. I na kraju, bas i ne deluje srecno na slici, zar ne, sta mislite zbog cega, sada i zena i cela familija zna da kocka, naderao je sada :D

Maliiisa

Dal je realno?

special image