• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vojska traži lekare, sestre...

Ministarstvo odbrane raspisalo je konkurs za 131 lekara, medicinska tehničara, fizičara i fizioterapeuta, za rad na neodređeno i određeno vreme

Ministarstvo odbrane raspisalo je konkurs za 131 lekara, medicinska tehničara, fizičara i fizioterapeuta, za rad na neodređeno i određeno vreme u Vojnomedicinskoj akademiji (VMA), Vojnoj bolnici Niš i Centru vojnomedicinskih ustanova Beograd.

Za rad na neodređeno vreme VMA prima 12 lekara specijalista iz različitih oblasti, tri farmaceuta, dva fizičara, tri viša fizioterapeuta, osam viših medicinskih tehničara, 45 medicinskih tehničara opšteg smera, četiri radiološka i pet laboratorijskih tehničara, kao i pet instrumentara.

Na određeno vreme VMA je raspisala konkurs za 25 medicinskih tehničara opšteg smera.

Vojna bolnica u Nišu, kako stoji u konkursu, objavljenom u poslednjem broju magazina Odbrana, na neodređeno vreme prima jednog fizičara, dva viša medicinska tehničara - anestetičara, jednog medicinskog tehničara opšteg smera i jednog zubnog tehničara za protezu i metal.

Centar vojnomedicinskih ustanova Beograd traži, u stalni radni odnos, četiri lekara specijaliste (radiolog, psihijatar, neurolog i urolog), dva viša i tri medicinska tehničara opšteg smera, dva laboratorijska tehničara i dva radnika za održavanje čistoće.

Konkurs je otvoren 15 dana od dana objavljivanja.

(FoNet)

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

special image