• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

KLIKOM DO ŠANSE ZA POSAO!

Izvor Promo

U četvrtak, 20. maja 2021. godine prvi virtuelni Sajam zapošljavanja - učešće besplatno, registracija jednostavna!

 sajam zaposljavanja 20. maj Izvor: YouTube/Nacionalna služba za zapošljavanje

Ako tražite posao, budite u četvrtak, 20. maja 2021. od 10.00 – 16.00 časova na prvom virtuelnom Sajmu zapošljavanja koji organizuje Nacionalna služba za zapošljavanje (NSZ).

Sve što vam je potrebno je pristup internetu dok je registracija jednostavna, a učešće na Sajmu besplatno. Nije vam potrebno da instalirate dodatni program, a uključenje je moguće preko pretraživača na bilo kom uređaju (mobilni telefon, tablet, laptop, desktop računar), u bilo kom trenutku. Sajam se održava uživo.

Ovaj sajam namenjen je svim nezaposlenima u Srbiji i prilika je da, korišćenjem interneta uz jednostavan pristup i okruženje prilagođeno svim korisnicima, uživo razgovarate sa poslodavcima, pogledate ponudu poslova, predstavite svoju radnu biografiju i dogovorite uslove za zaposlenje.

Kliknite na www.nsz-sajamzaposljavanja.rs i registrujte se!

Požurite, jer mesta ima za 7.500 registrovanih učesnika, tražilaca posla iz čitave Srbije. Na virteulnim štandovima čeka vas 70 kompanija koje nude mogućnost zaposlenja. Ovu jedinstvenu priliku ne bi trebalo da propustite.

Virtuelni sajam zapošljavanja - Klikom do šanse za posao - NSZ
Izvor: YouTube/ Nacionalna služba za zapošljavanje

 U 10 časova, kad počne Sajam, štandovi kompanija koje učestvuju na sajmu nalaziće se u halama 1 i 2 (hale sa oznakama "Poslodavci Hala 1" i "Poslodavci Hala 2"), a na štandu svake kompanije biće moguće stupiti u direktan kontakt sa predstavnicima kompanija koje će vam pružiti dodatne informacije o otvorenim pozicijama i uslovima zaposlenja u njihovoj kompaniji. I sve se to dešava uživo, preko računara uz osećaj realnog događaja.

Tokom trajanja Sajma, sve do 16 časova, na raspolaganju će vam biti i predstavnici NSZ čiji će se info put nalaziti u Glavnoj „hali“.
Prateći događaji na Sajmu: svečano otvaranje, zanimljivi vebinari koji će se održati u Konferencijskoj „sali“ i sali za vebinare (sala sa oznakom "Vebinari").

Sajam se organizuje uz podršku globalnog Programa „Migracije i razvoj“ koji u Srbiji sprovodi Nemačka organizacija za međunarodnu saradnju – GIZ.
Vidimo se na Sajmu, klikom do šanse za posao!

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

special image