• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dogovor Montenegroerlajnza i Surčina

Crnogorska aviokompanija Montenergroerlajnz (Montenetgroairlines) godišnje ima prihod od šest miliona evra od letova između Crne Gore i Beograda.

Crnogorska aviokompanija Montenergroerlajnz (Montenetgroairlines) godišnje ima prihod od šest miliona evra od letova između Crne Gore i Beograda, izjavio je direktor te kompanije Zoran Đurišić u ponedeljak.

On je nakon sastanka sa zamenikom generalnog direktora beogradskog aerodroma "Nikola Tesla" Velimirom Radosavljevićem, novinarima rekao da će nakon završetka turističke sezone Montenegroerlajnz leteti pet puta dnevno iz Podgorice i Tivta do Beograda.

Đurišić je najavio da će te dve kompanije naredne sedmice potpisati dvogodišnji ugovor o uslugama i izrazio očkekivanje da će Montenegroerlajnz plaćati niže cene aerodromskih usluga u Beogradu, nego do sada.

Radosavljević i Đurišić su pre izjava za medije uslaglasili budući ugovor o uslugama.

Zamenik generalnog direktora Aerodroma "Nikola Tesla" u Beogradu kazao je da će Crna Gora i Srbija uskoro ući na belu šengensku listu i da će tada otvoriti nebo za niskobudžetske aviokompanije, koje će omogućiti jeftinije letove.

"Beogradski aerodrom je smanjio cene usluga za putnike u tranzitu četiri evra, a posebnu pažnju poklanjamo i bezbednosti aerodroma, tako da ćemo u tu svrhu do februara 2010. godine uložiti 2,8 miliona evra", kazao je Radosavljević.

Novim ugovorom beogradskog aerodroma i Montenegroerlajnza trebalo bi da budu prevaziđeni problemi dve kompanije nastali u novembru 2008, prilikom najave o povećanju cene aerodromskih usluga za crnogorsku kompaniju za 90 odsto.

U februaru je najavljeno da će cene usluga biti povećane oko 20 odsto.

Flotu Montenegroerlajnza čini sedam modernih letelica, od kojih je pet tipa "foker 100" i dve tipa "embrajer 195".

(Beta)

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

special image