• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

EKONOMIČNI I SNAŽNI: Najbolji telefoni za povratak u školu!

Izvor Promo

Sitno brojimo do početka nove školske godine. Dok udišemo poslednje dane leta, spremamo se i za povratak u školu: knjige, pribor, garderoba… sve što nam je važno stavljamo na papir i kalkulišemo.

 Ekonomicni i snazni najbolji telefoni za povratak u skolu xiaomi redmi note 10s Izvor: Promo

A kad bismo pitali decu šta im je najpotrebnije za školu, potpisujemo da bi jednoglasno rekli: nov telefon!

I stvarno su zaslužili. Zato što su dobri, zabavni, malo lenji, nasmejani, puni pitanja i konstatacija koja nas ostavljaju bez teksta i zato što su digitalno pismeni, osvešćeni i vrlo prisutni u svetu tehnologije.

Naša deca su pripadnici digitalnih generacija, njihov svet je online, njihova interesovanja i razmišljanja su u igricama, na mrežama, u fotkama koje traže fenomenalnu kameru, njih zanima brz internet i jednostavnost u komunikaciji. Njima su potrebne aplikacije jer ih aplikacije podržavaju u komunikaciji, igranju, istraživanju, učenju, stvaranju, kreativnosti. Za klince je škola mesto gde stiču znanja, a telefon je mesto na kom znanja proširuju, dele, nadograđuju, stvaraju.

Povratak u školu posle raspusta je vreme kada treba da se vratimo u rutinu, da ponovo steknemo radne navike i da ponovo upotrebu telefona ograničimo na razumno vreme između učenja i igranja. Uz knjige, garderobu i školski pribor, mobilni telefon je sastavni deo opreme za “back to school” i mi imamo dva sjajna predloga koja neće oštetiti vaš budžet, a koji su idealni za đake jer su snažni i podržavaju baš sve njihove kriterijume.

Otkrij nove mogućnosti!

Xiaomi Redmi Note 10S za gejmere i ljubitelje fenomenalnih fotografija i zvuka

Izvor: Promo

Zahvaljujući kompaktnom dizajnu i ekonomičnoj ceni, ovaj telefon je tu da vas uveri da vaše mogućnosti nisu ograničene na izbor između najnovije cene i funkcije. Novi Redmi best buy telefon nudi AMOLED ekran, stereo zvučnike, fenomenalne kamere i gejmerske performanse i prelep dizajn koji je klincima veoma važan, po super ceni, koja je roditeljima najvažnija.

Xiaomi Redmi Note 10 5G - za ljubitelje dizajna i gejminga

Izvor: Promo

Idealan ako:
- ne želite da odustanete od dizajna telefona

- želite vrhunsko trajanje baterije. Ogromna baterija od 5.000 mAh Redmi Note 10 5G i nezahtevan ekran znače da bi baterija mogla da traje puna dva dana.

- želite vrhunsko gejmersko iskustvo. Redmi Note 10 5G je spreman da izazove granice igračkih performansi, 7nm tehnologija obrade i integrisani modem nude više performanse sa nižom potrošnjom energije da bi korisnici mogli da uživaju u dužoj upotrebi njihovog uređaja. Sa podrškom za 5G dual SIM, Redmi Note 10 5G je zver produktivnosti.

- želite vrhunske fotke i video zapise. Redmi Note 10 5G je napravljen sa trostrukom zadnjom kamerom. Njegova trostruka postavka kamere uključuje 48MP glavnu kameru, 2MP makro kameru i senzor dubine 2MP, dok njegovi alati za kreativnost - kao što su Noćni režim, Slow motion, Time-lapse video - pretvara bilo kojeg korisnika u kreativnog profesionalca!

Najbolje od svega je to što u jeku back to school raspoloženja, traje promocija uređaja Xiaomi Redmi Note 10 5G i Xiaomi Redmi Note 10S d 20.08. do 05.09. 2021. godine. Ukoliko korisnik u navedenom promotivnom periodu kod ovlašćenih Xiaomi prodajnih partnera kupi Xiaomi Redmi Note 10 5G ili Xiaomi Redmi Note 10S dobiće na poklon jedan od uređaja Mi Band 6 u crnoj boji ili Mi True Wireless Earphones 2 Basic u beloj boji.

Neka škola počne!

Tagovi

Komentari 10

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

us

Ja rekoh dal da kupim iPhone 12 max. Ali predomislim se, zadrzim moj samsung J5 2017. I za pare namenjene za jabuku kupim, pantalone ortovox, prsluk mammut, jaknu fjallraven yupik parku, Arc'teryx gore tex patike, majicu patagonia, nitecore lampu i Leatherman Supertool 300+ u titanijum verziji.

I

Ej bre, el koristio neko ovaj Z fold kako vec. To mi treba da stane u dzep a kada ga raspakujes ekran 17 inča, a ne ove statične cigle.

.

Kakav bre telefon za u skolu. Svaka skola treba da ima ometace signala i to ove najmodernije, blokiraju internet signal digitalni i tel. Samo ono sto je analogno direktno prikljuceno ne diraju.

special image