• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Peti sajam poslova za studente i diplomce

U zgradi tehničkih fakulteta u Beogradu u ponedeljak je otvoren Peti sajam poslova za studente i diplomce tehničko-tehnoloških fakulteta „JobFair 09 - Kreiraj svoju budućnost".

U zgradi tehničkih fakulteta u Beogradu u ponedeljak je otvoren Peti sajam poslova za studente i diplomce tehničko-tehnoloških fakulteta „JobFair 09 - Kreiraj svoju budućnost".

Na Sajmu učestvuju 44 kompanije, a više od 1.850 studenata već je dostavilo biografije za elektronsku bazu podataka, saopštila je Služba Uprave grada za informisanje.

Cilj ovog sajma je da pomogne sadašnjim i budućim mladim inženjerima da se informišu, dodatno obrazuju i dođu do zaposlenja, ili stručnog usavršavanja, istaknuto je na otvaranju manifestacije.

Procenjuje se da će dvodnevni sajam nadmašiti prethodni koji je imao oko 5.000 posetilaca, dok je više od 2.600 studenata ostavilo biografije u elektronskoj bazi podataka.

Ove podatke organizator dostavlja kompanijama učesnicama Sajma kojima se pruža prilika da studentima predstave svoje poslovanje i dođu do potrebnog i kvalitetnog kadra.

Sajam otvara mogućnost da predstavnici tih kompanija u Privrednoj komori Srbije 5. novembra razmene iskustva sa sadašnjim i budućim kolegama.

"Sajam je odličan primer dobre organizacije i partnerstva studentskih udruženja, organizacija civilnog društva, fakulteta i korporacija", izjavio je zamenik direktora Agencije za saradnju sa nevladinim organizacijama i evropsku harmonizaciju Goran Šehović.

On je rekao da Sajam na najbolji način motiviše naše mlade akademce da ostanu u zemlji, pružajući im šansu da stečeno znanje primene u nekoj od kompanija koje uspešno posluju na tržištu Srbije i najavio da će Beograd od iduće godine pružati značajniju podršku ovoj manifestaciji.

U toku Sajma na Arhitektonskom fakultetu će biti održane debate: "I otpad je energija", "Ako svet krizira, ne moraš i ti!" i "Ekonomska kriza je prilika za zemlje u razvoju da napreduju".

Ovaj projekat realizuju studentska udruženja „Best - Beograd" (BEST - Board of European Students of Technology) i "Istek - Beograd" (EESTEC - Electrical Engineering Students European association).

Sajam za studente i diplomce traje dva dana, otvoren je od devet do 17 časova, a ulaz je slobodan.

(Tanjug)

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

special image