• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Isporuka "punta" nesmetana

Državni sekretar Nebojša Ćirić izjavio je da će proizvodnja vozila u kragujevačkoj fabrici Zastava početi za dve nedelje, a da će u međuvremenu isporuka "punta" teći nesmetano.

Državni sekretar u Ministarstvu ekonomije i regionalnog razvoja Srbije Nebojša Ćirić izjavio je da će proizvodnja vozila u kragujevačkoj fabrici automobila Zastava početi za dve nedelje, a da će u međuvremenu isporuka "punta" teći nesmetano.

Ćirić je rekao da je u toku uviđaj policije posle požara koji je u subotu izbio u fabrici automobila Zastava u Kragujevcu.

"Uviđaj organa MUP-a traje. Čim se završi posao forenzičara, počeće radovi na saniranju štete od požara", rekao je Ćirić.

On je naveo da se u Zastavi trenutno nalazi oko 1.300 novih vozila, što je količina koja bi trebalo za 15 do 20 dana da bude isporučena kupcima.

"Građani koji sada naruče 'punto', dobiće ga na vreme. I pored činjenice da ćemo 15-tak dana imati privremenu obustavu proizvodnje, isporuka 'punta' će se nastaviti nesmetano", dodao je državni sekretar.

Ćirić je istakao angažovanje vatrogasne brigade koja je, kako je rekao, "u rekordnom roku odgovorila na vanrednu situaciju i ugasila požar".

Šteta od požara će se verovatno pokriti iz osiguranja, rekao je Ćirić, ali ukoliko bude bilo potrebno, Vlada Srbije će pomoći Zastavi jer je fabrika i dalje u državnim rukama.

On je istakao i da su ljudi iz Fijata odmah po izbijanju požara bili na licu mesta spremni da pomognu.

U požaru koji je lokalizovan u subotu oko 11.20 nije bilo žrtava.

Požar, čiji uzrok nije poznat, izbio je u magacinu delova za montažu automobila "punto".

(Beta)

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

special image