• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

KO JE BIZNISMEN KOJI JE KUPIO ZLATARU MAJDANPEK: Bahati se na Instagramu, zbog njega su Lukasu izvršitelji upali u stan

Autor Katarina Saičić

Zlatara Majdanpek prodata je biznismenu Dejanu Popoviću Tigru, vlasniku i direktoru firme "Karnak Plus Construction". Popović je poznat po druženju sa starletama, estradnim umetnicima, a na društvenim mrežama se često hvali svojim luksuznim životom.

 Dejan Popović Tigar kupio zlataru Majdanpek Izvor: Instagram/dejan_popovic_tigar

Popović je zlataru, koja je u stečaju, kupio za 185 miliona dinara, što je objavila Agencija za licenciranje stečajnih upravnika.
Početna cena Industrije za preradu Majdanpek na javnom nadmetanju bila je 129,7 miliona dinara.

Najznačajniju imovinu Industrije za preradu čini Zlatara Majdanpek, a na prodaju su ponuđeni zlatarini pogoni: nakit i kovanice, ukrasni proizvodi, hemija i metarurgija, centralni magacin, organizaciona celina fabrika Megaplast, kao i poslovni prostori u Beogradu, Požarevcu, Boru, Valjevu, Zaječaru i Nišu, te stan na Novom Beogradu.

Nije poznato kakve planove biznismen ima sa čuvenom zlatarom niti da li planira da dalje ulaže u nju. On se, inače, kao vlasnik "Karnaka", do sada uglavnom bavio građevinskim poslovima.

Tigar je, inače, poznat po svom luksuznom životu. To nije krio na društvenim mrežama i često je na svom Instagram nalogu kačio fotografije sa jahti, ali i iz provoda po brojnim beogradskim i evropskim klubovima.

Možda će vas zanimati

Dejan je čuven i po "druženju" sa starletama, među kojima se našla i Ana Korać, a pričalo se i Ružica Veljković. Tigar i na društvene mreže objavljuje svoje brojne ljubavnice i njihova gola tela. Njegov Instagram je preplavljen fotografijama skupocnih satova, novčanica od 500 evra i slikama šampanjca koji ispija u bazenu.

Izvor: Instagram/printscreen/dejan_popovic_tigar

Takođe, za njega se čulo i zbog spora koji je imao sa pevačem Acom Lukasom. Tigar je, naime, Lukasu pozajmio veću svotu novca, koju mu ovaj navodno nije vratio. Zato je biznismen tužio pevača, a izvršitelji su pokucali na vrata Lukasu. Pevač je biznismena optužio da je zelenaš, tvrdeći da je novac od njega pozajmio ali da mu ga je vratio.

Izvor: Instagram/printscreen/dejan_popovic_tigar

Zbog svega su završili na sudu. Aca Lukas je 2016. godine izgubio parnicu s Tigrom. Viši sud u Beogradu doneo je presudu po kojoj pevač mora da isplati dug od 80.000 evra u dinarskoj protivvrednosti i da plati sudske troškove od 300.000 dinara.

(MONDO)

Pročitajte i ovo

Komentari 41

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Ja

Srbija je nekom bratac a nekom sačulatac. Odakle im ljudi tolike pare, da nije na pošten zarađen novac. Ja radih 35. g. ali nikad ne videh, ma ne čuh u radno moje vreme da neko ima toliko para.

Milan D

@Ja On nije radio, on je otimo - sprega vlasti i kriminala

Aries

Pa voli dečko tozla...vidi se po slici br.10.Što vam sve smeta????

special image