• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

JOŠ VAM NIJE LEGLO 30 EVRA NA RAČUN? Evo kako da proverite jeste li uneli ISPRAVNE podatke

Autor Tamara Jovanović

Svim punoletnim građanima koji su se još u aprilu prijavili za paket "30 + 30" drugi deo pomoći u iznosu od 30 evra leći na račune danas ili sutra.

 Pomoć od države Izvor: MONDO/Uroš Arsić/idp.trezor/printscreen

Prvi na redu bili su penzioneri, korisnici socijalne pomoći i zatvorenicima u Srbiji, kojiima je već juče isplaćena pomoć države u iznosu od 30 evra.

KAKO DA PRVERITE UPLATU

Oni koji su se prijavili, a nisu obavešteni od banke da im je uplata legla na račun, u dva koraka mogu da provere da li su uneli ispravne podatke. 

Možda će vas zanimati

Potrebno je da posetite sajt: https://idp.trezor.gov.rs/, gde postoji opcija "Provera statusa prijave". Nakon toga je potrebno da unesete svoj JMBG i broj lične karte. Na kraju ćete dobiti informaciju.

Pogledajte korake za proveru:

Lepa vest za sve je da će država još jednom pomoći svim punoletnim građanima, koji će dobiti još 20 evra, i to već u decembru, a ministar Siniša Mali je detaljno objasnio ko će i na koji način morati da se prijavi za novu državnu pomoć.

"Građani koji su se u maju prijavili za novčanu pomoć u iznosu od dva puta po 30 evra ne treba da se prijavljuju za dodatnu pomoć od 20 evra, jer će im ona biti automatski uplaćena u decembru. Takođe, ni korisnici penzija, primaoci socijalne pomoći i lica u Zavodu za izvršenje krivičnih sankcija ne treba da se prijavljuju", napominje on i dodaje da će to morati da učine samo oni koji se nisu prijavili za pomoć "30 plus 30 evra", kao i oni koji su u međuvremenu postali punoletni.

Od Nove godine stiže i povećanje za zaposlene u javnom sektoru, najviše za radnike u vojsci, zdravstvu i socijalnoj zaštiti, ali i za penzionere kojima će na račune u februaru leći po 20.000 dinara.

(MONDO)

Pročitajte i ovo

Tagovi

Komentari 18

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Саша

Јуче стигла порука о уплати. Одмах након поруке пада систем у банци и када се подигао нема пара на рачуну. Зезнули се, пустили раније уплату, а онда је брзо повукли.

Aristokrat

Pih, radost ubogih. Ja sam vec jutros do 10 : 00 h potrosio 1200 € prvo na Henesi konjak dve case uz jutarnju Simon Bolivar organic hand made coffe u kafiću. Posle u nabavku malo Jamón ibérico šunka, vino Rome Gold berba 2003 godina, malo kandaskog divljeg lososa. I ode 1200 € ko ništa.

Zox

@Aristokrat i sta je bilo kad si se probudio? Parizer i jogurt pa na jednu kafu od 9:00 do 13:00 u kaficu?

special image