• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

HOTELI PRESKUPI, APARTMANI OD 6.OOO DINARA! Koliko košta novogodišnja noć na našim planinama

Autor Uroš Matejić

Oni koji su imali priliku da dožive doček Nove godine na Kopaoniku, sa sigurnošću vam mogu reći da je to posebna čar i draž.

 Cene smeštaja na Kopaoniku Izvor: Rahmanjinov / Shutterstock.com

Nova godina na planinama je idealna prilika da dočekate ponoć na malo drugačiji način. Već nekoliko godina najatraktivinja destinacija za proslavu Nove godine su planine, naročito kada su mladi u pitanju. Organizuju se dinamične žurke koje traju, postoji niz lokala koji sa zadovoljstvom dočekuju svoje goste kako bi im priredili uzbudljivi doček.

Planine uvek ima sjajne ponude koje se teško odbijaju a pravo uzbuđenje pružiće vam osećaj da ste daleko od svoje kuće, ušuškani među planinama i u novom ambijentu.

Možda će vas zanimati

Kako se kreću cene iznajmljivanja smeštaja na popularnim platformama?

Najpopularnije naše planine koje su Kopaonik, Zlatibor i Divčibare, te se mnogi odlučuju da upravo Novu godinu proslave na ovim destinacijama. Hoteli za Novu Godinu su gotovo popunjeni, pa ako baš želite da tamo provedete praznike, buking platforme su odlična alternativa.

Jasno je zašto svi hrle planinu - pruža mogućnost za sjajan provod, ali i aktivan odmor. Poseduje skijalište, a takođe mu ne manjka ni kafana ni klubova.

Za smeštaj na naplanini i luksuznim hotelima potrebno je izdvojiti veći novac, tako da su privatni apartmani dosta povoljniji u odnosu na hotele.

"Privatni apartmani su jeftnija varijanta u odnosu na hotel. U luksuznim objektima cena smeštaja može da bude i oko 500 evra. Ipak, treba voditi računa da najviše turista ima 10 dana pred Novu godinu i 10 dana nakon toga, tako da su tom periodu cene smeštaja najviše", kaže za MONDO vlasnik smeštaja na Kopaniku Vlastimir Reljić.

Izvor: MONDO/Stefan Stojanović

Kopaonik

Već sada sajt za pretragu smeštaja će vas obavestiti da je za novogodišnji vikend 93 odsto objekata već rezervisano.

Cena najjeftinijeg smeštaja za dva noćenja u apartmanima koji su na oko četiri kilometara od Ski centra je 8.326 dinara. Ovo je najjeftinije što možete da prođete, ali treba naglasiti da je prosečna cena za dva noćenja 35.000 dinara.

Najjeftiniji smeštaji za dva noćenja sa doručkom, bliže centru u proseku iznose 21.932 dinara. U pitanju je objekat sa tri zvezdice.

Zlatibor

Iako neki tvrde da Zlatibor propada zbog sve veće urbanizacije, ovo ostaje i dalje omiljena srpska planina. Omiljena je naročito među mladima željnim dobrog provoda.

Za dva noćenja u terminu Nove godine, najjeftinija varijanta je apartman na tri kilometra od centra, koji košta 15.872 dinara.

Hotelski smeštaj sa doručkom uključenim u cenu za period od 31. decembra do 3. januara morali bidste u ovom trenutku da platite najmanje 61.724 dinara.

Tara

Proverili smo šta možete da nađete na buking platformi za novogodišnji vikend.

Cena najjeftinijeg smeštaja za dva noćenja u apartmanima koji su na malo dalje oko centra je 6.092 dinara. Ovo je najjeftinije što možete da prođete, a da je prosečna cena za dva noćenja 11.000 dinara.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 1

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Joseph

Kako to sve moze kao i gradski prevozu bg?! Ovi koji imaju love nisu podlozni koroni i zimuje se bez problema jer letovanje i kuknjavs po granicama je sirotinjski odmor , pravo zezanje je zimovanje

special image