• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

DOBRA ONLINE PRODAVNICA: Put do uspeha svakog biznisa

Čime god da se bavite Internet prodaja postala je deo naših života, bilo da ste biznis koji preko web šopa želi da proširi svoje tržište, ili korisnik čija je navika kupovina preko interneta. Stvar koja povezuje kupce i prodavce je kvalitetna digitalna platforma.

 Online prodavnica na računaru Izvor: Pexels / Mart production

Bilo da ste voleli online kupovinu ili ne, tokom pandemije za mnoge stvari niste ni imali izbora – online kupovina je postala sastavni deo našeg svakodnevnog života. Čak i kada ograničenja popuštaju, stečene navike su i dalje sa nama, pa pre kupovine uvek prvo pretražimo na internetu da li je naš željeni proizvod na popustu u nekoj od online prodavnica.

Prodavci svojom online prodavnicom šire tržište dalje od fizičkih radnji i pomeraju radno vreme na 24/7, svih 365 dana u godini, dok kupci dobijaju mogućnost da kupuju kad god hoće, i sa kog god uređaja požele. Sve ovo je moguće zahvaljujući dobrim digitalnim platformama koje se nalaze u osnovi svake funkcionalne online prodavnice.

Online prodavnica omogućava online prodaju svima: od lokalne piljarnice, preko prodavnice igračaka, do kreatora nakita, prodavaca tehnike i firmirane garderobe. Na ovaj način prodavci jednostavno prevazilaze sva ograničenja fizičkih radnji, nudeći posetiocima mnogo više od obične prodavnice – jedno prijatno i kvalitetno iskustvo kupovine.

Izvor: Unsplash / Oleg Magni

Kupci, sa druge strane, dobijaju ujednačen izgled prodavnice sa svih platformi sa kojih pristupaju online prodavnici, i napredne mogućnosti poput započinjanja kupovine na jednom, a nastavka na drugom uređaju, kreiranje liste želja i napredne mogućnosti poput obaveštavanja kada je nešto na sniženju. Prateći navike kupaca, online prodavnica može automatski generisati predloge potencijalno zanimljivih proizvoda, štedeći im tako dragoceno vreme.

Međutim, nismo svi programeri i ne znamo svi da napravimo platformu za online prodavnicu, a ponekad angažovanje internog specijalizovanog tima može biti prevelik zalogaj za neki biznis. Ipak, u 2021. godini poslovanja koja nemaju svoj online identitet teško da mogu da opstanu.

Tu na scenu stupaju gotova rešenja, kao što je SAP Commerce Cloud, sveobuhvatna platforma za online poslovanje. Prednost ovog rešenja je to što korisnicima pruža napredno omnichannel iskustvo, a biznisima da bolje upoznaju navike i ponašanje svojih kupaca, kako bi izašli u susret svim njihovim potrebama i željama.

Omnichannel model je moderni pristup prodaji koji se fokusira na obezbeđivanju besprekornog korisničkog iskustva, bez obzira na to da li se kupac nalazi u fizičkoj radnji u tržnom centru ili kupuje sa pametnog telefona u pauzi za ručak.

Izvor: Unsplash / Malte Helmhold

Pomenuti Sap Commerce Cloud svoju snagu zasniva na sveobuhvatnom rešenju koje vam pomaže u svim aspektima poslovanja, od planiranja i organizacije do prodaje i aktivnosti koje je prate. Ovde mislimo i na alate za kreiranje sajtova, stranica, promocija i banera sa jednostavnim drag&drop mogućnostima, namenjenih korisnicima koji nemaju iskustva u ovim oblastima.

Prednosti SAP Commerce platforme se ogledaju i u jednostavnom upravljanju i praćenju porudžbina, integrisanim modulom za korisničku podršku u realnom vremenu, koji je jedan od ključnih faktora za zadržavanje i sticanje vernih kupaca. Platforma daje mogućnost da kupcu pomognete u trenutku kada mu je najpotrebnija podrška u procesu kupovine.

Pored toga SAP Commerce Cloud platforma jedno je od pet rešenja koja se jednostavno mogu integrisati u trenutku kada se ukaže prilika da se proširi poslovanje i dodatno razvije i automatizuje još neki od aspekata poslovanja.

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

special image