• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

OLAKŠAJTE POSLOVANJE, BRZO POVEĆAJTE PROFIT SVOJE FIRME- Uz prednosti moderne tehnologije gledajte kako vaš biznis raste

Izvor Promo

Osim kvalitetnih proizvoda i usluga i uslužnog osoblja, postoji još nekoliko činilaca koji će vaše poslovanje unaprediti i zbog čega će se klijenti stalno vraćati. Evo o čemu je reč

  Uz prednosti moderne tehnologije gledajte kako vaš biznis raste  Izvor: Shutterstock/Monkey Business Images

Šta je ono što nam svima nedostaje? Ono tako važno, a tako neuhvatljivo? Definitivno vreme. Vreme je nešto što nekada uzimamo zdravo za gotovo, gubeći ga na nebitne stvari, na nešto što je moglo mnogo jednostavnije da se uradi.

Tek kada proleti shvatimo da je vreme jedan od najvrednijih resursa. Onda na sve načine pokušavamo da ga usporimo, zadržimo kako bismo ga bolje iskoristili. To nam često ne polazi za rukom jer u pokušaju da uštedimo vreme nekada ga još više izgubimo. Ipak ima i dobrih primera. Jedan od njih je to što dosta stvari možemo uraditi iz fotelje ili u pokretu, uz samo nekoliko klikova na telefonu- platiti račune, prebaciti novac, kupiti sve ono za šta bismo morali da obiđemo pola grada i da svuda čekamo u redu. Moderne tehnologije omogućile su nam isto tako da svoj novac više ne moramo fizički da nosimo sa sobom, već u elektronskom obliku na svom smart telefonu.

Ovo je olakšalo život svima koji su kupci odnosno potrošači. A šta je sa vlasnicima biznisa? Sa malim i srednjim preduzećima? Koji je njihov način da uštede vreme, unaprede i olakšaju svoje poslovanje? Raiffeisen banka uvela je potpuno nov način na koji privrednici mogu naplatiti svoje usluge ili robu.

Umesto dosadašnjih POS terminala sada je plaćanje moguće obaviti mnogo jednostavnije- instaliranjem RaiPOS aplikacije na vašem mobilnom telefonu. Velika prednost njenog korišćenja je to što može biti instalirana na više telefona zaposlenih u okviru jednog prodajnog mesta, a to vlasnicima biznisa nudi priliku za povećanje prodaje. Omogućava potpuno sigurno i bezbedno plaćanje jer se zasniva na NFC tehnologiji koju poseduju svi noviji modeli smart telefona. Beskontaktno plaćanje moguće je obaviti putem VISA i Mastercard kartica, kao i mobilnim uređajima.

Izvor: Shutterstock/Mix Tape

 To znači da kada kupac dođe u vašu radnju i želi da plati, na primer laptop ili večeru u restoranu, biće dovoljno da prisloni platnu karticu ili svoj telefon na mobilni telefon vašeg zaposlenog i aplikacija će obaviti transakciju. Pored toga što nudi praktičan i brz način primanja uplata, aplikacija omogućava i slanje digitalnog slipa putem SMS poruke ili i-mejla, kao i očitavanje putem QR koda, a listu svih transakcija moguće je pregledati u bilo kom trenutku. Jednostavno, zar ne? Još jedan veliki benefit ove usluge je besplatno korišćenje tj. nema troškova održavanja.

Ovu uslugu mogu koristiti sva preduzeća i preduzetnici registrovani na teritoriji Srbije, bez obzira na prodajnu ili uslužnu delatnost za koju su registrovani.


Za više informacija o aplikaciji posetite: https://www.raiffeisenbank.rs/pravna-lica/privreda/prihvat-platnih-kartica/raipos/ ili pozovite Kontakt centar Raiffeisen banke na broj telefona 011 3202 100.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

special image