• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

KAKO DO BOLJIH POSLOVNIH REZULTATA: Upoznajte svoje klijente!

Bilo da je u pitanju viđanje sa klijentom uživo, komunikacija preko mejla ili telefona, da bi doneli pravu odluku zaposleni u prodaji moraju da poznaju svoje klijente bolje nego što oni poznaju sami sebe.

 Objašnjavanje na sastanku Izvor: Unsplash / Headway

Ovakva priprema sigurno oduzima mnogo vremena, jer je cilj svakog zaposlenog u prodaji da ima visoku stopu konverzije potencijalnog u lojalnog klijenta. Tu na scenu stupa SAP Sales Cloud.

SAP Sales Cloud aplikacija omogućava vašem odeljenju prodaje da beleži svaku interakciju sa klijentima, lakše upravlja njihovim potrebama i ranije identifikuje mogućnost prodaje čime se ostvaruje bolji odnos sa klijentom, a istovremeno povećava obim prodaje. SAP Sales Cloud kombinuje sve informacije o klijentima sa aktivnostima prodajnog osoblja na terenu.

U pitanju je napredna CRM platforma nastala iz potrebe da se prodajne aktivnosti pojednostave i automatizuju, kao i da se istovremeno poboljša odnos između kompanije i klijenata. Implementacijom SAP Sales Cloud prodajni tim će imati koristi od automatizacije, planiranja i predviđanja. Na ovaj način se eliminišu repetitivni, dosadni zadaci koji oduzimaju mnogo vremena, a prodajnom osoblju se omogućava da se fokusira na prodaju i poboljšavanje odnosa sa klijentima.

Izvor: Pexels / Pixabay

Sa druge strane, kako bi pratili sve aktivnosti, menadžment prodaje zahteva sveobuhvatnu bazu podataka koja sadrži sve relevantne podatke na jednom mestu. Jedinstvena baza podataka omogućava mogućnost boljeg upoznavanja i praćenja klijenta i njegovih potreba, kako i mogućnost da se tim potrebama u pravo vreme izađe u susret.

Pristup podacima je obezbeđen u bilo kom trenutku – bez obzira na to da li koristite računar, tablet ili pametni telefon u online ili offline režimu. Kao posledica toga, možete upravljati kompletnim životnim ciklusom korisnika u jednom sistemu – od potencijalnog klijenta do porudžbine i svega posle toga.

Napredna analitika i jasni izveštaji omogućavaju detaljno planiranje prodajnih aktivnosti na bazi dostupnih podataka. Zahvaljujući holističkom pristupu klijentima, prodajni potencijal i prilike se mogu prepoznati u svojim ranim fazama.

Izvor: Pexels / Lucas

Implementacija SAP Sales Cloud rešenja omogućava da biznis ostvari jaču vezu sa svojim klijentima, pojača produktivnost i poveća stopu konverzije. Objedinjavanjem celog prodajnog procesa dobijate celokupno poslovanje „na dlanu“, sa svim aktivnostima, ključnim brojkama i prodajne informacijama dostupnim u bilo kom trenutku.

Komentari 1

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Charon I

Interesantno koliko se SAP uključio u promociju ove app u Srbiji. To može da bude veoma dobar znak na više nivoa.

special image